Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Alizea Beach 2P4

Valras Plage, Frankrijk

residence-alizea-beach-2p4residence-alizea-beach-2p4residence-alizea-beach-2p4residence-alizea-beach-2p4residence-alizea-beach-2p4
Favoriet 
     
     

    v.a. 280

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Alizea Beach 2P4 in Valras Plage

    Dit charmante toeristenverblijf verwelkomt je hartelijk aan zee in Valras-Plage. Valras-Plage, ooit een schilderachtig vissersdorpje, heeft zijn oude mediterrane charme behouden, vooral rond de uitnodigende haven.

    Tegenwoordig is het het hele jaar door een bruisende badplaats. In onze residentie in Valras-Plage kun je je auto achterlaten op de privéparkeerplaats en genieten van de luxe van zwemmen in de Middellandse Zee op een steenworp afstand. Een verblijf op de eerste, tweede of derde verdieping biedt de heerlijke ervaring om te ontbijten op een balkon met een prachtig uitzicht op zee terwijl de zon opkomt.

    Appartement met één slaapkamer (4 personen) - 45 vierkante meter

    - Volledig ingerichte keuken met koelkast, 4-pits keramische kookplaat, magnetron, afwasmachine en filterkoffiezetapparaat
    - Woonkamer met slaapbank en tv
    - 1 slaapkamer met tweepersoonsbed
    - Badkamer met douche en apart toilet
    - Balkon of terras met tuinmeubilair

    Geniet in aangenaam gezelschap van je gemeubileerde patio met uitzicht op zee. Ontspan op een ligstoel bij het zonnige zwembad, doe mee aan een potje tafeltennis, of neem je hond mee voor een wandeling, want huisdieren zijn welkom.

    Let op: de foto's en de beschrijving van het interieur zijn alleen ter informatie.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz