Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence le Cheval Blanc

Val Thorens, Frankrijk

residence-le-cheval-blanc
Favoriet 
 
 

v.a. 385

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Résidence le Cheval Blanc in Val Thorens

Fraaie appartementen in Savoyaardse stijl. Le Cheval Blanc ligt direct aan de piste. Le Cheval Blanc heeft een ski-opslag, ski verhuur, skischool, overdekte parkeerplaatsen en sportwinkels. De appartementen zijn eenvoudig ingericht en van alle gemakken voorzien. Na een lange dag kun je heerlijk uitrusten in de appartementen of juist nog wat vertier zoeken tijdens de aprés-ski in de bar. Niet alleen de ligging draagt bij aan de goede reviews maar ook de faciliteiten van de accommodatie en het vriendelijke personeel. Dit ski-resort biedt alles wat je nodig hebt voor een wintersport vakantie in Val Thorens. Wil je een dagje niet skiën, dan kun je met de zipline over de vallei zweven, met een hondenslee op pad, sleetje rijden op de Speed Mountain of paardrijden.

Fraaie appartementen in Savoyaardse stijl. Le Cheval Blanc ligt direct aan de piste. Le Cheval Blanc heeft een ski-opslag, ski verhuur, skischool, overdekte parkeerplaatsen en sportwinkels. De appartementen zijn eenvoudig ingericht en van alle gemakken voorzien. Na een lange dag kun je heerlijk uitrusten in de appartementen of juist nog wat vertier zoeken tijdens de aprés-ski in de bar. Niet alleen de ligging draagt bij aan de goede reviews maar ook de faciliteiten van de accommodatie en het vriendelijke personeel. Dit ski-resort biedt alles wat je nodig hebt voor een wintersport vakantie in Val Thorens.

Wil je een dagje niet skiën, dan kun je met de zipline over de vallei zweven, met een hondenslee op pad, sleetje rijden op de Speed Mountain of paardrijden.

Midden in het bruisende centrum van Val Thorens, met winkels, restaurants, bars en een sportcentrum op loopafstand. De appartementen liggen op korte afstand van de skilift, die je snel naar het skigebied Les Trois Vallées brengt. Hier beleef je oneindig veel wintersportplezier. Les Trois Vallées is het grootste skigebied in de wereld. Skiverhuur bevindt zich in het hotel.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1100 km

- Direct aan de piste
- Skilift: ca. 150 m
- Centrum Val Thorens: ca. 200 m
- Rodelbaan Péclet Funitel: ca. 1400 m
- Kabelbaan Pointe du Bouchet: ca. 14 km

Bereikbaarheid:
- Met de auto: de accommodatie heeft geen eigen parkeergelegenheid. Val Thorens is een autovrij dorp. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplaats, reserveer dan tijdig via: https://www.valthoparc.fr, richtprijs ca. € 90 per week

 

De appartementen Classique bevinden zich aan de dorpszijde en de appartementen Privilege aan de pistezijde
- Woonkamer
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Kitchenette met koelkast, 4 kookplaten, magnetron, oven
- Vaatwasmachine en koffie- en theezetfaciliteiten
- Badkamer met bad en toilet
- Sommige appartementen beschikken over een balkon (gedeeld)

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz