Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen Le Chamois D'or

Val Thorens, Frankrijk

appartementen-le-chamois-daposor
Favoriet 
 
 

v.a. 300

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Appartementen Le Chamois D'or in Val Thorens

Appartementencomplex Le Chamois D'or ligt in het bruisende centrum van Val Thorens. De appartementen zijn al jaren erg populair bij gasten van de Jong Intra Vakanties, met name vanwege de ligging en prijs-kwaliteitverhouding. Met ruim 2300 meter hoogte behoort Val Thorens tot de hoogste wintersportbestemmingen van Europa. Vanuit je appartement glij je zo het enorme skigebied Les Trois Vallées in, waar ruim 600 km piste op je wacht. De comfortabele appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn geliefd vanwege de perfecte ligging ten opzichte van de skiliften. Het is zelfs mogelijk om direct vanuit je appartement de piste op te skiën. De appartementen van Le Chamois D'or bieden ruimte tot wel 6 personen en beschikken over een balkon met uitzicht op de bergen en de pistes. Heb je geen zin om te koken? In het restaurant van Le Chamois D'or kun je terecht voor een traditionele maaltijd en in de supermarkt kun je o.a. vers brood halen. Op zoek naar een

Appartementencomplex Le Chamois D'or ligt in het bruisende centrum van Val Thorens. De appartementen zijn al jaren erg populair bij gasten van de Jong Intra Vakanties, met name vanwege de ligging en prijs-kwaliteitverhouding. Met ruim 2300 meter hoogte behoort Val Thorens tot de hoogste wintersportbestemmingen van Europa. Vanuit je appartement glij je zo het enorme skigebied Les Trois Vallées in, waar ruim 600 km piste op je wacht. De comfortabele appartementen zijn van alle gemakken voorzien en zijn geliefd vanwege de perfecte ligging ten opzichte van de skiliften. Het is zelfs mogelijk om direct vanuit je appartement de piste op te skiën. De appartementen van Le Chamois D'or bieden ruimte tot wel 6 personen en beschikken over een balkon met uitzicht op de bergen en de pistes.

Heb je geen zin om te koken? In het restaurant van Le Chamois D'or kun je terecht voor een traditionele maaltijd en in de supermarkt kun je o.a. vers brood halen.

Op zoek naar een onvergetelijke wintersportvakantie, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de sneeuwcondities? Kies dan zeker voor een verblijf in Le Chamois D'or.

Val Thorens is omgeven door torenhoge bergen. Val Thorens is één van de populairste wintersportbestemmingen in het uitdagende skigebied Les Trois Vallées. Hier zijn oneindig veel skipistes voor verschillende niveaus. Appartementencomplex Le Chamois D'or bevindt zich in het centrum van Val Thorens, gunstig ten opzichte van de piste, de skiliften, de skischool en skiverhuur.

Afstand vanaf Utrecht: ca. 1100 km

- Skipiste: -
- Skilift Castor et Pollux Conveyor: ca. 150 m
- Skilift Les Pionniers: ca. 200 m
- Skilift Cascades: ca. 400 m
- Skilift Cairn: ca. 400 m
- Skischool en -verhuur: op ca. 50 m

Met de auto:
- Er is geen eigen parkeergelegenheid bij de accommodatie. Val Thorens heeft een autoluw centrum en het op voorhand reserveren van een parkeerplaats is noodzakelijk. De dichtstbijzijnde parkeergarage is P2. Je dient uiterlijk 7 dagen voor aankomst een parkeerplaats te reserveren via de website: https://valthoparc.fr.

 

Je betaalt een borg en ontvangt deze retour als je het appartement netjes achterlaat.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas