Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Bastides de Fayence Tourrettes M4D8

Tourrettes, Frankrijk

les-bastides-de-fayence-tourrettes-m4d8les-bastides-de-fayence-tourrettes-m4d8les-bastides-de-fayence-tourrettes-m4d8les-bastides-de-fayence-tourrettes-m4d8les-bastides-de-fayence-tourrettes-m4d8
Favoriet 
     
     

    v.a. 349

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Les Bastides de Fayence Tourrettes M4D8 in Tourrettes

    DE SITE

    Het Pays de Fayence ligt op 32 km van de stranden en naast het meer van St. Cassian, en heeft 8 hooggelegen dorpen, waaronder Tourrettes.
    Tourrettes domineert schilderachtige landschappen en nestelt zich aan de voet van zijn kasteel dat de hele vallei domineert. In het hart van het dorp lieten de gevels, deuren of luiken zich in de handen van vele kunstenaars, waardoor het dorp een openluchtmuseum werd. De schaduwrijke straten en het dorpsplein ademen traditie en de zoetheid van het leven. U vindt er het hele jaar door essentiële ontmoetingen: antiekmarkten, lokale ambachten, erfgoedrondleidingen.

    De + van de woning
    Toegang tot twee buitenzwembaden en een peuterbad, afhankelijk van de weersomstandigheden.
    Het zwembad is geopend van mei tot eind september (afhankelijk van de weersomstandigheden).

    In alle accommodaties:

    Keuken met koelkast met vriesvak, oven, kookplaat, magnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat.
    Woonkamer met slaapbank 140x190
    TV
    Badkamer met douche, apart of niet toilet.
    Tuin met terras.

    Mezzanine met 2 kamers 4 personen (MM4) 36 m2: een mezzanine slaapkamer met een tweepersoonsbed.
    3 slaapkamer duplex huis voor 6 personen (M3D6) 46 m2: twee slaapkamers met een tweepersoonsbed boven. Badkamer met douche op de vloer en een apart toilet. Koelkast met vriezer.
    Huis 4 kamers duplex 8 personen (M4D8) 67 m2: bovenverdieping: een grote suite met een tweepersoonsbed en een doucheruimte, een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Een kamer met een stapelbed op de begane grond. 2 badkamers: een badkamer met douche en een badkamer met ligbad. Apart toilet. Koelkast met vriezer.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets