Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sete S2 Terra Gaia

Sète, Frankrijk

sete-s2-terra-gaiasete-s2-terra-gaiasete-s2-terra-gaiasete-s2-terra-gaiasete-s2-terra-gaia
Favoriet 
     
     

    v.a. 272

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Sete S2 Terra Gaia in Sete

    Aan de voet van de Mont Saint Clair, tussen de Middellandse Zee en Thau, vindt u de badplaats Sete. In deze prachtige stad in de regio Languedoc, opent de Terra Gaia woonplaats voor u, gelegen in het nieuwe stadsdeel Les Salins, aan de westelijke ingang van Sete. Op slechts 500 m van het Villeroy strand, is deze vakantieverblijf ideaal gelegen voor een vakantie aan de zee.

    Met meer dan 14 km fijne zandstranden kunt u genieten van een ontspannende en zonnige vakantie met veel wateractiviteiten. U kunt ook de gevarieerde jachthavens en vissershavens ontdekken in de omgeving van Sete, samen met de vele wandelroutes door de bossen in de omgeving. Sete is een levendige badplaats met veel te doen en te zien, ideaal voor een familievakantie.

    De appartementen, van studio's voor 2 tot 4 kamers 6/7 personen, zijn uitgerust met gratis tv en gratis draadloos internet, balkon of terras.

    Tot uw beschikking: verwarmd buitenzwembad geopend van april tot september, gratis fitnessruimte, sauna en hamam tegen een toeslag (reserveren bij de receptie), kinderspeelplaats, wasserette en gratis parkeerplaats (1 parkeerplaats per appartement).

    De nieuwe Residence Terra Gaia in Sete biedt vakantiewoningen, variërend van studio's voor 2 personen tot appartementen voor 6/7 personen. Goed uitgerust met alle comfort van thuis die nodig is voor een ontspannen vakantie, is de accommodatie uitgerust met een functionele kitchenette (koelkast, keramische kookplaten, combimagnetron), een badkamer met bad of douche en toilet. Alle vakantie-accommodaties hebben een balkon of een terras.

    Studio 2 personen (circa 24 m²)

    Woonkamer met 2 slaapplaatsen
    Uitgeruste kitchenette (koelkast, keramische kookplaten, combimagnetron). Er is geen vaatwasser in studio's
    Badkamer of douche met toilet
    Balkon

    Houd er rekening mee dat de foto's met betrekking tot het interieur van de accommodatie alleen worden gegeven met een indicatieve titel.

    Er is een beperkt aantal units die rolstoeltoegankelijk zijn en / of aanpassingen hebben in het huis voor gehandicapten. Neem contact met ons op voor informatie over de aanwezige aanpassingen om te zien of ze aan uw behoeften voldoen. U kunt deze voorkeur op aanvraag boeken op basis van de beschikbaarheid.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets