Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

L'Ecrin de Sainte Maxime- 103

Sainte-Maxime, Frankrijk

lecrin-de-sainte-maxime-103lecrin-de-sainte-maxime-103lecrin-de-sainte-maxime-103lecrin-de-sainte-maxime-103lecrin-de-sainte-maxime-103
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.425

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    L'Ecrin de Sainte Maxime- 103 in Sainte-Maxime

    Dit prachtige vakantieappartement ligt aan de pittoreske Côte d'Azur, in de rustige woonwijk aan de voet van de semafoorheuvel van Sainte Maxime. Het appartement ligt op een gunstige afstand van zowel het stadscentrum als het strand van Nartelle, bereikbaar binnen 5 minuten met de auto of 25 minuten te voet. De toplocatie brengt u ook dicht bij de golfbaan van Sainte Maxime en verschillende natuurpaden, waardoor het een ideale plek is voor zowel ontspanning als avontuur.

    Dit prachtig ingerichte appartement is een uitstekende uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie en biedt comfortabel plaats aan vrienden en familie. Het ligt op minder dan 5 minuten rijden van drie uitstekende stranden en heeft een eigen terras, waardoor het een ideale vakantieplek is.

    Deze kleine residentie met 10 appartementen beschikt over een grote privétuin, in een rustige, afgesloten, aangelegde omgeving.

    Dit moderne duplexappartement van 95 m² beschikt over lichte en ruime woonruimtes, geaccentueerd door een kathedraalplafond en grote ramen die de ruimte overspoelen met natuurlijk licht. Het appartement beschikt over een moderne, volledig uitgeruste keuken, een grote woonkamer die elegant is ingericht met een slaapbank, smart-tv en een eettafel voor zes personen. De drie slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, bieden comfortabel plaats aan maximaal acht gasten. Het appartement beschikt ook over een prachtig L-vormig terras van 40 m² op het zuiden/westen, met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

    Slaapgelegenheid:
    Slaapkamer 1: De eerste slaapkamer is ingericht met een tweepersoonsbed, kast en en-suite badkamer.
    Slaapkamer 2: Boven is de tweede slaapkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden (mogelijkheid voor een tweepersoonsbed of twee aparte bedden) en een kast.
    Slaapkamer 3: Boven, twee eenpersoonsbedden en een ladekast.

    Badkamer: De badkamer in de hoofdslaapkamer heeft een douche en wastafel.
    Badkamer boven: De badkamer is uitgerust met een bad, wastafel en toilet.
    Het appartement heeft twee toiletten (waarvan één apart).

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires