Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Medrose

Saint-Thomé, Frankrijk

camping-medrose
Favoriet 
     
     

    v.a. 113

    Bekijk vrije data

    Camping Medrose in Saint-Thome

    Camping Medrose is een kleinschalige, kleurrijke camping in een mooie omgeving. Ook al is de camping gemoedelijk en eenvoudig, je kunt hier wel kiezen voor de luxe van een safaritent met of zonder een eigen sanitair! Tijdens een verblijf op camping Medrose zul je gebruik kunnen maken van een van de zwembaden. Voor zowel de volwassenen als de peuters en kleuters die lekker willen spetteren is er een zwembad aanwezig. Na een dag vol vertier is het tijd om wat te gaan eten. Dit kan natuurlijk bij jullie accommodatie, maar er is ook een restaurant aanwezig op camping Medrose. Hier kun je, in een sfeervolle omgeving, de lekkerste streekgerechten proberen. Tijdens en na het diner zal er - vaak - live muziek op de achtergrond aanwezig zijn. Gasten waarderen deze camping met name doordat het zo heerlijk kleinschalig is.

    Camping Medrose is een kleinschalige, kleurrijke camping in een mooie omgeving. Ook al is de camping gemoedelijk en eenvoudig, je kunt hier wel kiezen voor de luxe van een safaritent met of zonder een eigen sanitair!

    Tijdens een verblijf op camping Medrose zul je gebruik kunnen maken van een van de zwembaden. Voor zowel de volwassenen als de peuters en kleuters die lekker willen spetteren is er een zwembad aanwezig.

    Na een dag vol vertier is het tijd om wat te gaan eten. Dit kan natuurlijk bij jullie accommodatie, maar er is ook een restaurant aanwezig op camping Medrose. Hier kun je, in een sfeervolle omgeving, de lekkerste streekgerechten proberen. Tijdens en na het diner zal er - vaak - live muziek op de achtergrond aanwezig zijn.

    Gasten waarderen deze camping met name doordat het zo heerlijk kleinschalig is.

    Camping Medrose is een familiecamping gelegen in een dal aan het veelal droge riviertje L'Escoutay. Op ca. 1,5 km ligt het dorpje Saint Thomé. De bekende Vallon Pont d'Arc ligt op zo'n 35 km. Onder deze natuurlijke boogbrug kom je door wanneer je een prachtige kanotocht maakt over de rivier. Vervelen zul je je hier zeker niet.

    De Ardèche... zo mooi! Tijdens een rit door de bergen val je van het ene mooie uitkijkpunt in het andere. Gezellige dorpjes, prachtige gebergten en tal van sportieve activiteiten, je vind het hier allemaal. Kanoën, grotten bezoeken, speleologie, canyoning, boomklimparken.

    - Supermarkt: ca. 9 km
    - Montélimar: ca. 18 km
    - Palace of Sweets and Nougat: ca. 23 km
    - Krokodillenboerderij: ca. 25 km

    Met de auto:
    - 1 auto per geboekte tent toegestaan

    - Op de camping is vertegenwoordiging van Rent-a-Tent aanwezig
    - Huisdieren toegestaan, maximaal 2 per boeking
    - Bijzettentje niet toegestaan
    - Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren onder de 21 jaar geaccepteerd
    - Voor veel van de activiteiten, zoals kanoën, geldt een minimum leeftijd

    Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.

    Boekingen via Rent-a-Tent:
    - Aankomsten ná 19:00 uur dienen vooraf kenbaar gemaakt te worden bij de aanbieder
    - Vertrek tussen 20:00 en 08:00 uur: € 20 (wordt ingehouden van de borg)


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires