Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

St. Gervais - Le Bois des Fées 2

Saint-Gervais-les-Bains, Frankrijk

st-gervais-le-bois-des-fees-2st-gervais-le-bois-des-fees-2st-gervais-le-bois-des-fees-2st-gervais-le-bois-des-fees-2st-gervais-le-bois-des-fees-2
Favoriet 
     
     

    v.a. 476

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    St. Gervais - Le Bois des Fées 2 in Saint Gervais les Bains

    Gelegen aan de 'Passage du Roc', biedt het appartement gemakkelijke toegang te voet tot het brede aanbod van restaurants, bars en eetgelegenheden in Saint-Gervais-les-Bains (2 minuten lopen). Het stadscentrum biedt ook vele essentiële voorzieningen om uw zelfvoorzienend verblijf aan te vullen. De bushalte voor de shuttlebus naar de Mont Blanc-skilift bevindt zich op slechts 2 minuten lopen, terwijl de busrit zelf slechts 4 minuten duurt. Gasten kunnen genieten van sneeuwtours, paragliden en andere extreme buitensporten. Andere topattracties zijn onder meer een traditionele tramrit naar Mont Blanc, een bezoek aan de unieke tentoonstellingsruimte van Pile Pont Expo en het opsnuiven van wat cultuur bij de historische lokale locaties van 'Maison Forte de Hautetour' en 'Eglise Saint Nicolas de Veroce'. De omgeving biedt ook nabijheid tot een reeks prachtige wandelroutes die door bergachtige kloven en langs natuurlijke thermale bronnen leiden. Voor degenen die op zoek zijn naar een luxe manier om te ontspannen en de zintuigen te verrijken, is het beroemde Spa van 'Thermes de Saint Gervais' 5 minuten rijden, terwijl de spa- en barlounge bij 'ICE SPA' 7 minuten rijden is. Naast skiën en wandelen op de nabijgelegen Mont Blanc, is het modieuze skioord Chamonix slechts 20-30 minuten rijden van het appartement. Saint-Gervais-les-Bains is het hele jaar door perfect toegankelijk; met taxi's, shuttlebussen en een autoverhuurservice die allemaal gemakkelijke toegang bieden van en naar de luchthaven van Genève (60-70 minuten rijden). De regio Auvergne-Rhône-Alpes in Zuidoost-Frankrijk biedt ook een uitstekende basis om de omliggende nationale en regionale natuurparken te verkennen.



    Intern biedt het appartement op de 1e verdieping een prachtig modern interieur voor het hele jaar door, bestaande uit een open woonkamer met kitchenette, een eethoek en toegang tot een privébalkon met een alfresco eetset voor 2 personen. Voor degenen die liever thuis eten, is de kitchenette uitgerust met een kookplaat, magnetron, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koelkast. Een rustgevende slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer en een moderne ingerichte douchekamer maken de accommodatie van dit zorgeloze, relaxte huis compleet. Het appartement op de 1e verdieping bevindt zich binnen een residentie van 3 verdiepingen, die gemakkelijke toegang biedt tot een parkeerplaats buiten.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône