Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

St Brevin House 3p4/6

Saint Brevin, Frankrijk

st-brevin-house-3p4-6st-brevin-house-3p4-6st-brevin-house-3p4-6st-brevin-house-3p4-6st-brevin-house-3p4-6
Favoriet 
     
     

    v.a. 319

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    St Brevin House 3p4/6 in Saint Brevin

    Saint Brevin is een familie kustresort met een vriendelijke sfeer tussen La Baule en Pornic, 15 km vanaf Saint Nazaire. Het biedt 8 km aan prachtige zandstranden, in een beschermde natuurlijke omgeving met duinen, dennen- en eikenbossen. De residentie bestaat uit kleine half-vrijstaande huizen met als afscheiding wandelpaden, op afstand van 800 meter van het grote strand, winkels en casino. De kleine huizen met twee kamers voor vier personen en de huizen met drie kamers voor zes personen zijn volledig ingericht met een keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine, badkamer of douche met toilet, televisie tegen vergoeding, terras. Alle huizen hebben een terras.

    Het huisje met drie kamers is geschikt voor zes personen en heeft een oppervlakte van 45 m2. Er is een woonkamer met een tweepersoonsuitschuifbed, twee slaapkamers, een met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een compleet ingerichte keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron en afwasmachine, een badkamer met bad of douche en een aparte toilet. U kunt gebruik maken van het terras. Bedlinnen is aanwezig alleen tijdens het winterseizoen. Tegen een extra vergoeding kunt u een babypakket met bed, bad en kinderstoel, televisie, handdoekenset, eindschoonmaak bijboeken. Extra diensten betaalt u op locatie.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône