Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

St Aygulf 3p6/7 Eucalyptus

Saint Aygulf, Frankrijk

st-aygulf-3p6-7-eucalyptusst-aygulf-3p6-7-eucalyptusst-aygulf-3p6-7-eucalyptusst-aygulf-3p6-7-eucalyptusst-aygulf-3p6-7-eucalyptus
Favoriet 
     
     

    v.a. 470

    • Max. 7 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    St Aygulf 3p6/7 Eucalyptus in Saint Aygulf

    Op 2,5 km van het zandstrand en het centrum van Saint Aygulf en tegenover de meren van Villepey vindt u dit vakantiepark. Het vakantiepark bestaat uit 80 appartementen en ligt op een terrein van 2 ha. midden tussen eiken en eucalyptusbomen. De appartementen zijn verdeeld over 11 kleine gebouwtjes met verdieping.  De entree naar de appartementen is niet rolstoeltoegankelijk. U vindt er een receptie, niet-verwarmd buitenzwembad (open vanaf april), een wasserette, een gratis parkeerplaats en een betaalde parkeergarage. Op 300 meter afstand is een fietsverhuurlocatie. Let op: het bedlinnen is niet inclusief! Tegen betaling kunt u bedlinnen, een handdoekenpakket, een babykit en de eindschoonmaak bij reserveren. Kleine huisdieren worden, mits gereserveerd en in bezit van een geldig inentingsbewijs, tegen betaling toegestaan. Saint Aygulf is een kleine badplaats met beroemde stranden, een haven, maar ook met een beschermd natuurreservaat (de meren van Villepey).

    Het driekamerappartement is voor maximaal 7 personen en beslaat een oppervlakte van 48 m2. Het appartement bevindt zich op de begane grond. De entree naar de appartementen is niet rolstoeltoegankelijk. U vindt er een woon/eetkamer, twee slaapkamers, een keukenhoek, een badkamer met toilet en een terras. De woon/eetkamer is voorzien van twee eenpersoons slaapbanken en een uitschuifbed. De eerste slaapkamer is voorzien van twee eenpersoonsbedden. De tweede slaapkamer is voorzien van een tweepersoonsbed. De keukenhoek is o.a. voorzien van een ijskast, een elektrische kookplaat, een magnetron-grill en een vaatwasser. Het terras is voorzien van tuinmeubels. Let op: het bedlinnen is niet inclusief! Tegen betaling kunt u bedlinnen, een handdoekenpakket, een babykit en de eindschoonmaak bij reserveren. Kleine huisdieren worden, mits gereserveerd en in bezit van een geldig inentingsbewijs, tegen betaling toegestaan.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets