Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Albi Le Domaine du Green 3p6

Rivières, Frankrijk

albi-le-domaine-du-green-3p6albi-le-domaine-du-green-3p6albi-le-domaine-du-green-3p6albi-le-domaine-du-green-3p6albi-le-domaine-du-green-3p6
Favoriet 
     
     

    v.a. 279

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Albi Le Domaine du Green 3p6 in Rivières

    Slechts 20 minuten van Albi en slechts 1 uur van Toulouse, de residentie Le Domaine du Green gebouwd rond een golfbaan en gelegen in het hart van de wijngaarden van Gaillac, is het ideale startpunt om de Tarn te ontdekken, rijk aan zijn landschappen, zijn gastronomie, wijngaarden, geschiedenis en monumenten. Een van de bekendste sites is de bisschoppelijke stad Albi, een UNESCO-werelderfgoedlocatie.

    DE WOONPLAATS
    De residentie Le Domaine du Green biedt 40 appartementen van 2 kamers 4 personen tot 3 kamers 6 personen met terras op de vloer of op de begane grond, aan de rand van een golfbaan. U kunt genieten van het buitenzwembad met kinderbad en voor uw comfort heeft u een bar, een terras bij het zwembad en een receptie en ontbijt. Voor een verblijf met welzijn, boekt u uw toegang tot de spa en de sauna en kunt u genieten van massages en lichaamsbehandelingen in de residentie.

    De van de residentie:

    Toegang tot het zwembad en het peuterbad van juni tot september (afhankelijk van de weersomstandigheden). Verplicht badpak: badpak of zwembroek (verboden shorts).
    Zwemmen onder de verantwoordelijkheid van ouders.
    Loungebar: openingstijden van de receptie.
    Tafeltennistafel, bordspellen.

    2 slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, een tweepersoonsbed en een slaapbank voor twee personen.

    Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping.
    De woonkamer heeft een slaapbank en een televisie

    In de keuken vindt u een waterkoker, een koffiezetapparaat, een magnetron, een broodrooster en een vaatwasser.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz