Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

View Sur Arly E10

Praz-sur-Arly, Frankrijk

view-sur-arly-e10view-sur-arly-e10view-sur-arly-e10view-sur-arly-e10view-sur-arly-e10
Favoriet 
     
     

    v.a. 608

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    View Sur Arly E10 in Praz sur Arly

    De stad Megève (10 minuten rijden), is beroemd om zijn mooie, middeleeuwse straten en traditionele architectuur. Er is een breed scala aan restaurants, cafés en bars voor alle leeftijden en budgetten. Voor zelfverzorging zijn er meerdere supermarkten en kruidenierswinkels, alsook de boerenmarkt elke zondag op Place de l'Eglise, waar u de beste lokale producten en regionale specialiteiten kunt vinden. De stad is de gastheer van het International Jazz Festival in juli, dat grote artiesten van over de hele wereld aantrekt. Dit wordt gevolgd door een klassiek muziekfestival in augustus, de Estivales Megève.


    Het appartement, geschikt voor 4 personen, biedt prachtige uitzichten over de Val d'Arly. De grote Franse ramen in de leefruimte halen het landschap naar binnen, waardoor het appartement zeer licht is. Er staat een sofa, met een flatscreen-tv en een aantrekkelijke houten tafel voor 4 personen. Dit alles grenst aan de open keuken die goed uitgerust is met een kookplaat, oven, magnetron, koelkast en koffiemachine.

    Slapen:
    Slaapkamer 1: Een gezellige slaapkamer met een aantrekkelijk houten stapelbed.
    Extra: De sofa in de woonkamer kan worden omgevormd tot een tweepersoonsbed, met prachtig uitzicht op de bergen.

    Badkamer:
    Een aantrekkelijke, gloednieuwe badkamer met een glazen douchecabine, wastafel en WC.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires