Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Domaine les Roches Jaunes 3p6

Plougasnou, Frankrijk

residence-domaine-les-roches-jaunes-3p6residence-domaine-les-roches-jaunes-3p6residence-domaine-les-roches-jaunes-3p6residence-domaine-les-roches-jaunes-3p6residence-domaine-les-roches-jaunes-3p6
Favoriet 
     
     

    v.a. 343

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Domaine les Roches Jaunes 3p6 in Plougasnou

    Plougasnou aan de rand van de baai van Morlaix is een klein, gezinsvriendelijk vakantiepark. Het is een typisch Bretons dorp met 17 km ongerepte kust en een rijke geschiedenis die u kunt zien in de prachtige architectuur. Het vakantiepark ligt op een prachtige locatie, in een zanderige baai beschut door de wind. Het park is gescheiden van de zee door het zandstrand en wordt geflankeerd door de gehuchten van Saint Samson en Plougansnou. De dichtstbijzijnde winkels liggen op 4,5 km afstand. Dit nieuwe vakantiecomplex bestaat uit 56 appartementen. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht over de beschutte baai. Faciliteiten die bij het park horen zijn: verwarmd binnenzwembad en fitnessruimte, beide met uitzicht op zee, wasserette (tegen betaling), gratis parkeren (beperkte plaatsen). Er is extra parkeergelegenheid op een openbare parkeerplaats op korte afstand van het park.

    Dit tweekamerappartement heeft een oppervlakte van 44 tot 49m2 en biedt ruimte aan 6 personen. In de woonkamer staan bedden voor 2 personen. Er zijn 2 slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de ander met twee eenpersoonsbedden. De goed uitgeruste kitchenette is voorzien van een ceramische kookplaat, koelkast en magnetron. De badkamer is voorzien van douche en toilet. De accommodatie is voorzien van een terras. Bedlinnen is bij de prijs inbegrepen. U kunt een babypakket bijhuren. Er is geen internet toegang. De eindschoonmaak en televisie zijn niet bij de prijs inbegrepen. U dient de woning voor vertrek helemaal schoon te maken of u kunt de eindschoonmaak bijboeken. TV is tegen betaling en op aanvraag beschikbaar.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires