Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Esprit - 8 personen

Plagne Montalbert, Frankrijk

chalet-esprit-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 518

  • 4 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 92 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Esprit - 8 personen in Plagne Montalbert

Chalet Esprit is prachtig gelegen in het autovrije chaletpark Pierra Menta, net boven het gezellige dorpscentrum van Plagne Montalbert. Een ideale wintersportlocatie dicht bij het dorp en skipiste / liften. Het chalet bevindt zich op slechts 150 meter afstand van de blauwe skipiste, deze blauwe piste gaat naar de snelle cabinelift "Montalbert" die je in een paar minuten naar ruim 2000 meter hoogte brengt. Vanaf de top van deze lift zijn de mogelijkheden eindeloos. Wordt het één van de lange blauwe of rode pistes die je door het bos terugbrengt in Plagne Montalbert of neem je al snel de stoeltjeslift om het gebied van La Plagne verder in te gaan? Met ruim 225 kilometer piste, én met de mogelijkheid om over blauwe pistes het hele gebied te ontdekken, hoef je je hier geen moment te vervelen! Bij voldoende sneeuw ski je aan het eind van de dag terug tot zo'n 50 meter van het chalet.
Het knusse centrum van het vriendelijke Plagne Montalbert ligt op ca. 150 meter afstand van het chalet. Vanaf het chalet loop je zo naar alle voorzieningen toe. In het dorp vind je o.a. de skischool, verschillende winkels, leuke restaurants en gezellige kroegen, waar je na een inspannende dag op de piste terecht kunt voor de nodige ontspanning. Naast skiën en snowboarden is het in het dorp ook mogelijk om een tocht te organiseren met sledehonden.
Dit comfortabel vrijstaand chalet heeft een smaakvol inrichting en beschikt o.a. over een openhaard, gratis Wi-Fi, skiberging en een ruim terras met prachtig uitzicht over de Massif de Beaufortain. Er is parkeergelegenheid in de nabijheid van het chalet.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • open haard / houtkachel
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 518,- Boek
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 768,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 643,- Boek
Van 11-01-2025 t/m 18-01-2025 (7 dagen) 643,- Boek
Van 18-01-2025 t/m 25-01-2025 (7 dagen) 674,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets