Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet-appartement Le Snoroc - 2-4 personen

Plagne Montalbert, Frankrijk

chalet-appartement-le-snoroc-2-4-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 546

  • 4 sterren
  • Max. 4 personen
  • Woonoppervlak: 32 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet-appartement Le Snoroc - 2-4 personen in Plagne Montalbert

Een verblijf in Résidence Le Snoroc in Plagne Montalbert is op alle gebieden aan te raden. Deze ski-in/ski-out résidence, met heerlijke wellness ruimte, heeft zo'n 70 appartementen, van studio's geschikt voor twee personen tot grotere appartementen waarin wel 10 personen kunnen verblijven. De appartementen zijn op slechts een paar meter van de Montalbert kabelbaan gelegen waarmee je naar de Fornelet top en het Prajourdan skigebied op 2000 meter hoogte gebracht wordt. Vanaf hier kun je de rest van het skigebied verkennen!
Plagne Montalbert staat bekend als een rustig gelegen, sfeervol en familievriendelijk dorp, gelegen op 1350 meter in het skigebied van La Plagne. Het centrum is klein maar knus en heeft verrassend genoeg verschillende winkels, leuke restaurants en gezellige kroegen te bieden, waar je na een dag op de piste terecht kunt voor een middag apres-ski met je familie. In dit kleine dorp rijdt een skibus, maar niet heel frequent. Echter is dit geen probleem, want de résidence ligt aan de piste!
Résidence Le Snoroc beschikt over diverse luxe faciliteiten, zoals o.a. een verwarmd binnenzwembad, sauna, hammam, whirlpool en ontspanningsruimte, waar je als gast gratis gebruik van kan maken. Na een intensieve dag op de piste kun je hier heerlijk ontspannen. Tegen betaling kun je ter plaatse diverse massages en/of behandelingen bijboeken. Daarnaast is er zelfs een tapasbar in de résidence, waar je kunt genieten van heerlijke lokale producten, als je zelf geen zin hebt om te koken en je graag een avondje in de watten gelegd wilt worden. En wie heeft er zin om na een dag skiën in de speelkamer een potje tafelvoetbal, biljart of andere spelletjes te spelen?
Daarnaast is er gratis Wi-Fi en beschikt elk appartement standaard over één overdekte parkeerplaats. Een extra overdekte parkeerplaats is op aanvraag en o.b.v. beschikbaarheid. Tegenover de residence zijn er openbare parkeerplaatsen, o.b.v. beschikbaarheid. Ook zijn er skilockers, verwarmde skischoendrogers en kun je de gedeelde wasmachine (tegen betaling) gebruiken.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • whirlpool / bubbelbad
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • wasmachine
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 546,- Boek
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 831,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 564,- Boek
Van 08-02-2025 t/m 15-02-2025 (7 dagen) 961,- Boek
Van 15-02-2025 t/m 22-02-2025 (7 dagen) 980,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz