Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Jardins du Marais

Parijs, Frankrijk

les-jardins-du-marais
Favoriet 
 
 

v.a. 726

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Les Jardins du Marais in Parijs

Dit charmante, gezinsvriendelijke hotel ligt midden in het hart van het historische Parijs, in de beroemde en hippe wijk Le Marais. Het is slechts een paar minuten verwijderd van de Place des Vosges, het Picasso Museum, het Carnavalet Museum, de Place de la Bastille en de zakenwijk Bercy. De gasten vinden verschillende bars, restaurants en uitgaansgelegenheden direct bij het hotel en mogelijkheden om te winkelen bevinden zich bij Bastille, op 10 minuten lopen van het hotel. Er zijn verschillende haltes van het openbaar vervoer op slechts 200 meter afstand van het hotel en de dichtstbijzijnde luchthaven is Parijs Orly, op ongeveer 20 km afstand.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Vertrek op 1 februari 2025 voor 8 dagen naar Frankrijk 726,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets