Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Mama Shelter Nice

Nice, Frankrijk

hotel-mama-shelter-nice
Favoriet 
 
 

v.a. 73

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Hotel Mama Shelter Nice in Nice

Gloednieuw hotel in hartje Nice. Wanneer je naar de foto's kijk van hotel Mama Shelter Nice word je al vrolijk. Het hotel heeft een bijzonder design vol met speelse elementen en bovenal veel kleur. Je kijkt je ogen uit wanneer je bij Mama Shelter overnacht. Een groot pluspunt van dit hotel is uiteraard het dakterras met zwembad. Zeker tijdens de warme dagen is dit een heerlijke plek om neer te ploffen op een ligbed. Verder zijn er twee restaurants met goed gevulde menukaarten. De kamers van hotel Mama Shelter Nice zijn verzorgd en voorzien van alle nodige faciliteiten. Ook hier is het design net zo sfeervol als in de rest van het hotel. Wil je naar het oude centrum en wat bezienswaardigheden van je lijstje afstrepen? Na ca. 20 minuten wandelen sta je al voor de Cathedraal van Nice in Old Town.

Gloednieuw hotel in hartje Nice. Wanneer je naar de foto's kijk van hotel Mama Shelter Nice word je al vrolijk. Het hotel heeft een bijzonder design vol met speelse elementen en bovenal veel kleur. Je kijkt je ogen uit wanneer je bij Mama Shelter overnacht. Een groot pluspunt van dit hotel is uiteraard het dakterras met zwembad. Zeker tijdens de warme dagen is dit een heerlijke plek om neer te ploffen op een ligbed. Verder zijn er twee restaurants met goed gevulde menukaarten.

De kamers van hotel Mama Shelter Nice zijn verzorgd en voorzien van alle nodige faciliteiten. Ook hier is het design net zo sfeervol als in de rest van het hotel. Wil je naar het oude centrum en wat bezienswaardigheden van je lijstje afstrepen? Na ca. 20 minuten wandelen sta je al voor de Cathedraal van Nice in Old Town.

- Hotel Mama Shelter Nice ligt op ca. 20 minuten loopafstand van het oude gedeelte Vieux-Nice.
- De haven ligt op ca. 10 minuten wandelen.
- Na ca. 25 minuten wandelen sta je al met je voeten in het zand op het strand van Nice.

Openbaar vervoer:
- Bushalte Delfino / Riquier ligt vrijwel voor de ingang van hotel Mama Shelter.
- Treinstation Nice Riquier ligt op ca. 5 minuten loopafstand.

Met het vliegtuig:
- De luchthaven van Nice ligt op ca. 45 minuten afstand. Reis met een directe tramverbinding naar het centrum en leg de laatste 10 minuten te voet af.

Met de (huur)auto:
- Er is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar bij hotel Mama Shelter Nice. Kosten zijn ca. € 27,- per dag.

- Om dit hotel te kunnen reserveren dient er minimaal één persoon per kamer op de dag van vertrek 18 jaar of ouder te zijn.

De stijlvolle kamers van hotel Mama Shelter Nice zijn voorzien van onderstaande faciliteiten:
- 2-persoonsbed queen size of twee 1-persoonsbedden
- TV
- Badkamer met bad of douche en toilet

De kamers verschillen in oppervlakte, van Small en Medium naar Large. De Large Mama voor 3 personen is voorzien van een extra slaapbank.

Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz