Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Liberation 1

Nice, Frankrijk

appartement-liberation-1appartement-liberation-1appartement-liberation-1appartement-liberation-1appartement-liberation-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 842

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement Liberation 1 in Nice

    op de bovenste verdieping. Het beschikt over een mooi terras, waar je kunt genieten van de Mediterrane zon en ook van een ontbijt met verse croissants met uitzicht over Nice.

    Binnen beschikt het vakantieappartement over levendige, van airconditioning voorziene

    Het appartement met één slaapkamer is een geschikte accommodatie voor maximaal 3 gasten en maakt optimaal gebruik van zijn Locatie: op de bovenste verdieping. Het beschikt over een mooi terras, waar je kunt genieten van de Mediterrane zon en ook van een ontbijt met verse croissants met uitzicht over Nice.

    Binnen beschikt het vakantieappartement over levendige, van airconditioning voorziene Interieur:s met een gezellige woonruimte die bestaat uit een slaapbank, gemakkelijke stoelen en een flatscreen SAT-TV. Dit gebied heeft ook direct toegang tot het terras, wat het hele appartement licht en luchtig houdt. Een volledig uitgeruste en moderne keuken-eetruimte met alle essentiële keukenapparatuur is beschikbaar om hier een zorgeloos verblijf te completeren.

    Nutsvoorzieningen omvatten een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, en een koffiezetapparaat, onder andere.

    Slapen

    Slaapkamer 1: De prachtige slaapkamer beschikt over een tweepersoonsbed, kledingkast en grote ramen voor een frisse sfeer.

    Extra: Er is een tweepersoons slaapbank in de woonkamer.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz