Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Deux Fontaines

Névez, Frankrijk

camping-sandaya-deux-fontaines
Favoriet 
 
 

v.a. 188

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Camping Sandaya Deux Fontaines in Nevez

Camping Deux Fontaines is een camping met een waterpark voor iedereen. Een paradijs voor jong en oud met glijbanen, verwarmde zwembaden, bubbelbad en uiteraard een apart gedeelte voor de peuters om veilig te kunnen spelen. En als het weer wat minder is, dan kun je terecht in het overdekte zwembad. Aan zwembaden is er dus geen gebrek maar ook op het droge zul je niet aan vervelen toekomen. Het enthousiaste animatie zorgt voor het nodige vermaak en organiseren tal van activiteiten gedurende het seizoen. Voor de kleinste kinderen is er de mini-club en voor de ouderen zijn er sporttoernooien en er worden zelfs olympiades voor de gehele familie georganiseerd. Op camping Deux Fontaines kom je gewoon even helemaal los van de dagelijkse sleur, of je nu wilt zwemmen, poolen, sporten of gewoon quality time wilt met het gezin, alles mag maar niets moet.

Camping Deux Fontaines is een camping met een waterpark voor iedereen. Een paradijs voor jong en oud met glijbanen, verwarmde zwembaden, bubbelbad en uiteraard een apart gedeelte voor de peuters om veilig te kunnen spelen. En als het weer wat minder is, dan kun je terecht in het overdekte zwembad.

Aan zwembaden is er dus geen gebrek maar ook op het droge zul je niet aan vervelen toekomen. Het enthousiaste animatie zorgt voor het nodige vermaak en organiseren tal van activiteiten gedurende het seizoen. Voor de kleinste kinderen is er de mini-club en voor de ouderen zijn er sporttoernooien en er worden zelfs olympiades voor de gehele familie georganiseerd.

Op camping Deux Fontaines kom je gewoon even helemaal los van de dagelijkse sleur, of je nu wilt zwemmen, poolen, sporten of gewoon quality time wilt met het gezin, alles mag maar niets moet.

Camping Deux Fontaines lig in Finistère, een departement in de provincie Bretagne. Finistère is gelegen in het puntje van Bretagne en dan haar naam de woorden 'fin des terres', dat 'het einde van het land' betekent. Deze streek staat bekend om haar veelzijdigheid, van prachtige baaien met fijne stranden tot authentieke dorpjes en havenstadjes. Hier vindt u het allemaal. In een aantal van deze baaien is het water erg rustig en dat maakt het ideaal voor het beoefenen van verschillende watersporten als snorkelen, vissen en suppen (stand up paddle).

Het strand van Raguenez ligt op ongeveer 900 m. van de camping af. Dankzij het witte zand en turquoise water staat dit strand ook wel bekend als het 'strand van Tahati'. Op dit strand kun je heerlijk liggen en een boekje lezen terwijl de kinderen schelpen aan het zoeken zijn of zandkastelen bouwen.

Névez ligt op ongeveer 3 km afstand van camping Deux Fontaines, in dit dorpje vind je verbluffend mooie huisjes, met rieten daken. Deze zijn gemaakt uit 'pierres debout', dit zijn rechtopstaande stenen, uniek voor deze regio Bretagne.

- Strand: 900m
- Névez: 3 km
- Quimper: 43 km
- Lorient: 50 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 1005 km

- In het zwembad zijn alleen aansluitende zwemslips, zwemboxers, badpakken en bikini's toegestaan

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets