Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas Club Royal La Prade 6p 10/12p

Moliets-et-Maa, Frankrijk

villas-club-royal-la-prade-6p-10-12pvillas-club-royal-la-prade-6p-10-12pvillas-club-royal-la-prade-6p-10-12pvillas-club-royal-la-prade-6p-10-12pvillas-club-royal-la-prade-6p-10-12p
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.131

    • Max. 12 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villas Club Royal La Prade 6p 10/12p in Moliets et Maa

    Luxe villa's aan zee, omringd door dennenbomen en met privé zwembad. Gelegen in Moliets, bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in Amerikaanse stijl en gelegen in een prachtige omgeving. De villa's zijn half vrijstaand of liggen tussen twee andere villa's. Elke villa heeft een eigen zwembad en privé parkeerplaats. Tevens kunt u gebruik makan van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin van het nabij gelegen Hotel du Golf. Speciale tarieven voor de golfcourse, m.u.v. juli en augustus.

    De villa met een eigen zwembaden woonkamer van 145m2, ligt 700m van het witte zandstrand aan de Atlantische Oceaan, dichtbij de restaurants en winkels van Moliets Plage met diverse wandel- en fietsroutes in de duinen. De villa is geschikt voor 12 personen met een ruime woonkamer met televisie, open haard en slaapbank. Er is een compleet ingerichte keuken met afwasmachine, wasmachine, wasdroger, koelkast met diepvries, oven en magnetron. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met toilet en spa bad, directe toegang tot het terras en zwembad. Op het comfortabele terras staat tuinmeubilair. Er zijn nog drie slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en douche  en toilet. Op de tussenverdieping staan twee dubbele bedden of een tweepersoonsbed of een tweepersoonsslaapbank en een badkamer met toilet.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz