Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villas Club Royal Aquitaine 4p 6/8p

Moliets-et-Maa, Frankrijk

villas-club-royal-aquitaine-4p-6-8pvillas-club-royal-aquitaine-4p-6-8pvillas-club-royal-aquitaine-4p-6-8pvillas-club-royal-aquitaine-4p-6-8pvillas-club-royal-aquitaine-4p-6-8p
Favoriet 
     
     

    v.a. 791

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Villas Club Royal Aquitaine 4p 6/8p in Moliets et Maa

    De villa's aan de kust met eigen zwembad staan aan de Atlantische oceaan omringd door dennenbossen, gelegen aan de Golf van Moliets en dichtbij de witte zandstranden. De vrijstaande of geschakelde villa's zijn gebouwd in Californische stijl met veel wit hout. Moliets is bekend om haar prachtige golfbaan aan zee. Tevens kunt u er heerlijk wandelen over de gezellige promenade langs de zee, de diverse boetieks, restaurants en cafés bezoeken. In de omgeving liggen mooie, witte zandstranden, uitgestrekte bossen met fiets-en wandelpaden en veel activiteiten voor alle leeftijden. Het park bestaat uit diverse villa's allemaal gebouwd in diverse stijle zoals Amerikaanse, Landaise en Californische stijl. Bij elke villa is een eigen zwembad en er is parkeergelegenheid. U kunt ook gebruik maken van de tuinen, het grote zwembad en speeltuin dichtbij Hotel du Golf.



    Uw villa met eigen zwembad is aantrekkelijk ingericht met een woonkamer van 80-95m2, geschikt voor acht personen. Er is een compleet ingerichte keuken met afwasmachine, oven, magnetron, diepvries en koelkast, wasmachine en droger in de meeste villa's. In de woonkamer staat een comfortabele slaapbank, satelliettelevisie met buitenlandse zenders en open haard. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met directe toegang tot het terras en zwembad en er is een eigen badkamer met bad en toilet. De andere twee slaapkamers dat een tussenverdieping kan zijn, bieden elk twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Er is een doucheruimte met toilet en in de meeste villa's is een extra doucheruimte en toilet. Elektriciteit en gas gebruik zijn niet bij de prijs inbegrepen, deze betaalt u op locatie.


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas