Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Les Fermes de Méribel met slaaphoek - 4-5 personen

Meribel Village, Frankrijk

appartement-les-fermes-de-meribel-met-slaaphoek-4-5-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 619

  • Beoordeeld met een 8
    (2 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 5 personen
  • Woonoppervlak: 35 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Les Fermes de Méribel met slaaphoek - 4-5 personen in Méribel Village

Les Fermes de Méribel ligt in het hart van Méribel Village, in een rustige, bosrijke omgeving. De résidence bevindt zich direct bij de blauwe piste "Lapin" en tegenover de stoeltjeslift "Golf". Deze stoeltjeslift geeft je toegang tot de pistes van het immense Les Trois Vallées skigebied!
In Méribel Village vind je enkele voorzieningen, zoals een kleine supermarkt, bakker, sportwinkel en twee restaurants/bars. Het levendige centrum van Méribel Centre ligt op ongeveer 2 km afstand van Méribel Village en beschikt over een uitgebreider aanbod aan voorzieningen. Vanuit Méribel Village rijdt er een gratis bus naar Méribel Centre.
Résidence Les Fermes de Méribel is gebouwd in traditionele stijl, met veel hout en natuursteen. De résidence bestaat uit zes chalets, waar in totaal 62 appartementen in zijn ondergebracht. De appartementen zijn allemaal voorzien van een balkon of terras en een Wi-Fi internetverbinding (tegen betaling is er high-speed internet mogelijk). In de résidence kun je gratis gebruik maken van de Spa met verwarmd binnenzwembad, sauna's, hammam en fitnessapparatuur. Bij de receptie vind je een lounge en een kinderspeelhoek en je hebt er de mogelijkheid om broodjesservice te regelen. Verder is er een skiberging aanwezig en in de parkeergarage van de résidence kun je tegen betaling je auto parkeren.

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
  • Zwembad
  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • huisdieren op aanvraag
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (gemeenschappelijk)
  • zwembad
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 14-12-2024 t/m 21-12-2024 (7 dagen) 619,- Boek
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 985,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 645,- Boek
Van 11-01-2025 t/m 18-01-2025 (7 dagen) 664,- Boek
Van 18-01-2025 t/m 25-01-2025 (7 dagen) 729,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires