Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vina del Mare

Menton, Frankrijk

vina-del-marevina-del-marevina-del-marevina-del-marevina-del-mare
Favoriet 
     
     

    v.a. 1.204

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vina del Mare in Menton

    Welkom bij dit vakantieappartement in de prachtige wijk Garavan, de zonnigste wijk van Menton!

    Het uitzicht op zee van het appartement biedt een prachtig decor, perfect om te ontspannen en te genieten van het prachtige mediterrane landschap. De locatie in Menton, bekend om zijn charmante oude stad en milde klimaat, biedt gemakkelijke toegang tot stranden, lokale markten en culturele attracties, wat een rijke en diverse ervaring biedt. Bovendien biedt een verblijf in een ruim appartement comfort en gemak voor groepen of families, met voldoende ruimte om te socializen en te ontspannen na een dag vol verkenning.

    Het interieur van het appartement is zorgvuldig ontworpen om comfortabel plaats te bieden aan maximaal zes gasten. Bij binnenkomst vindt u een handige wasruimte met een wasmachine.

    Het appartement beschikt over twee slaapkamers: een met stapelbedden, ideaal voor kinderen of vrienden, en een andere met een gezellig tweepersoonsbed voor extra comfort. De badkamer is modern en goed ingericht. De woonkamer is ruim en biedt een comfortabele bank en een kitchenette, waardoor het perfect is om te ontspannen en maaltijden te bereiden. Vanaf het terras kunnen gasten genieten van een prachtig open uitzicht op de zee.

    Extra voorzieningen zijn onder meer een privéparkeerplaats, een koffiezetapparaat en een tv, hoewel er geen internet beschikbaar is.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires