Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sables d Olonne Jardins Amiraute 2P4H

Les Sables d Olonne, Frankrijk

sables-d-olonne-jardins-amiraute-2p4hsables-d-olonne-jardins-amiraute-2p4hsables-d-olonne-jardins-amiraute-2p4hsables-d-olonne-jardins-amiraute-2p4hsables-d-olonne-jardins-amiraute-2p4h
Favoriet 
     
     

    v.a. 291

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Sables d Olonne Jardins Amiraute 2P4H in Les Sables d Olonne

    Onze residentie is gelegen in Les Sables d'Olonne in de Vendée. Het ligt naast de vele fijne zandstranden: Plage de la Paracou, Plage du Tanchet, Plage de l'Aubraie of La Grande Plage en is 1,5 km lang. Tijdens uw vakantie in Les Sables d'Olonne kunt u genieten van de wilde natuur door te gaan wandelen of fietsen. De toeristische residentie is ideaal gelegen in Les Sables d'Olonne, een van de bekendste Franse badplaatsen. Of je nu twijfelt tussen een vakantie aan zee, in de stad of midden in de natuur, Les Sables d'Olonne is het ideale compromis. Alleen, met familie of vrienden, geniet van dit kleine hoekje van het paradijs en zijn prachtige, op het zuiden gelegen fijne zandstrand.

    AL onze appartementen (voor 4-6 personen) zijn uitgerust met:

    Een woonkamer met tv, waar u comfortabel alle zenders kunt bekijken vanaf een uitklapbare slaapbank;
    Een keukenhoek met koelkast, magnetron, kookplaat, afzuigkap en vaatwasser;
    Een badkamer met ligbad en apart toilet;
    Een balkon of een terras.
    Slaapkamer met een tweepersoonsbed

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas