Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Les Logis d'Orres

Les Orres, Frankrijk

residence-les-logis-daposorresresidence-les-logis-daposorresresidence-les-logis-daposorresresidence-les-logis-daposorresresidence-les-logis-daposorres
Favoriet 
 
 

v.a. 311

  • Beoordeeld met een 7
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Residence Les Logis d'Orres in Les Orres

8-daagse Wintersport naar Franse Alpen bij Residence Les Logis d'Orres

Les Logis d'Orres is een geweldige locatie in de Zuidelijke Alpen voor je wintersportvakantie. Rustig gelegen aan de ingang van het dorp les Orres, op circa 200 meter afstand van de Champs Lacas stoeltjeslift. Een residentie met karakter en met een gegarandeerde, hartelijke service. Studio's, appartementen en chalets van 2 tot 9 personen, met familie of vrienden, er is altijd een type accommodatie die bij je past. Er is een gezellig bar/restaurant genaamd Le Carnotz'Kfé, waar je na een dag in de buitenlucht kunt genieten van een glühwein of glas bier en tapas. Geen zin in koken? Proef er eens een streekmaaltijd of neem een pizza mee naar huis.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz