Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cristal Des Houches

Les Houches, Frankrijk

cristal-des-houchescristal-des-houchescristal-des-houchescristal-des-houchescristal-des-houches
Favoriet 
     
     

    v.a. 704

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Cristal Des Houches in Les Houches

    Centraal gelegen in het hart van Les Houches, op slechts 1 minuut van Ski Club des Houches en dicht bij een supermarkt en meerdere restaurants, is dit appartement een ideale uitvalsbasis om de Chamonix Vallei te verkennen. De stad Les Houches heeft veel te bieden voor bezoekers van alle leeftijden, waaronder prachtige alpine wandelpaden, mountainbiken, bergbeklimmen, wildwatervaren, tennisbanen, zwembaden en het Addicted Adventure Park (8 minuten verwijderd). De Mont Blanc Express stopt bij het station van Les Houches, biedt gratis treindienst in de Chamonix Vallei, waardoor bezoekers gemakkelijk het gebied tot aan de Mont Blanc kunnen verkennen. Centraal Chamonix is slechts 12 minuten rijden, met de luchthaven van Genève op 1 uur en 5 minuten afstand met de auto.



    Dit stijlvolle appartement, met panoramisch uitzicht op de bergen, heeft slaapplaats voor 6 personen. De ruime woonruimte heeft glazen deuren die uitkomen op het privébalkon. De moderne open keuken is goed uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, vaatwasser, Nespresso koffiemachine en koel-/vriescombinatie. De woonkamer is voorzien van twee banken en een flatscreen-tv. De hoofdslaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een grote kledingkast, terwijl de tweede slaapkamer een tweepersoonsbed, een eenpersoons stapelbed en een kledingkast heeft. De bank in de woonkamer kan ook worden omgevormd tot een tweepersoonsbed. De onafhankelijke badkamer bevat een volledig bad met douche, wastafel en W.C.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires