Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Beauregard 1

Les Houches, Frankrijk

appartement-beauregard-1appartement-beauregard-1appartement-beauregard-1appartement-beauregard-1appartement-beauregard-1
Favoriet 
     
     

    v.a. 842

    • Max. 7 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement Beauregard 1 in Les Houches

    Gelegen aan Ô254 Allée des DiligencesÕ, bevinden gasten zich op slechts enkele meters van de Le Prarion skilift en 2-10 minuten lopen van de skischool, de tennisclub, het treinstation en het vismeer Lac des Chavants. Het centrum van Les Houches ligt op 5 minuten rijden, terwijl het paardensportcentrum 9 minuten rijden is. Op slechts 14 minuten rijden, biedt het beroemde Chamonix een rijkdom aan ski- en winteractiviteiten, evenals een bruisend centrum met een wekelijkse lokale voedselmarkt en genoeg supermarkten om van te profiteren.



    Dit toegankelijke maisonnette-appartement beschikt over een eigen privétuin en parkeerplaats en biedt een uitnodigend toevluchtsoord om te ontspannen en de pistes te bereiken. Binnen bevindt zich een woonruimte op de begane grond met toegang tot de tuin, voorzien van een comfortabele zithoek met bank, een goed uitgeruste keuken-eethoek en een ruime tweepersoons slaapkamer. Vanuit de woonkamer leidt een open spiraaltrap naar een tweede tweepersoons slaapkamer met toegang tot het balkon en een open mezzanine ingericht met een stapelbed, een eenpersoonsbed en toegang tot hetzelfde zonnige, rondom lopende balkon.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz