Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Saint Christophe ST4

Les Deux Alpes, Frankrijk

residence-saint-christophe-st4residence-saint-christophe-st4residence-saint-christophe-st4residence-saint-christophe-st4residence-saint-christophe-st4
Favoriet 
     
     

    v.a. 424

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence Saint Christophe ST4 in Les Deux Alpes

    Ga rechtstreeks naar het resort Les Deux Alpes voor een vakantie die u niet snel zult vergeten. Dit resort in het hart van het Massif des Écrins heeft een van de hoogstgelegen skigebieden van de Alpen. Dankzij de 3600 meter hoge gletsjer kun je zowel in de zomer als in de winter skiën! De 200 km aan pistes zijn bezaaid met liften, de ene efficiënter dan de andere, wat betekent dat u niet in de rij hoeft te staan! Wist u dat het resort "Famille Plus"-gecertificeerd is? Les Deux Alpes heet gezinnen van harte welkom met activiteiten en faciliteiten voor kinderen.

    Deze winter is het tijd om naar Les Deux Alpes te gaan! Deze residentie is ideaal gelegen. U bevindt zich op 50 meter van de stoeltjeslift Belle Étoile en het ontmoetingspunt van de skischool Champamé, en dicht bij winkels, bars en restaurants. Uw vakantiewoning in Les Deux Alpes heeft een eigen lift, een eigen parkeerplaats buiten en een skiruimte. De appartementen zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en variëren in grootte van 29 tot 45 m².

    In uw appartement Les Deux Alpes vindt u:

    Een salon met tv
    Een keukengedeelte met oven, magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast
    Balkon

    Slaapgedeelte met stapelbedden
    Woonkamer 2 persoons slaapbank
    Balkon

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires