Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Plein Sud S2

Les Deux Alpes, Frankrijk

residence-plein-sud-s2residence-plein-sud-s2residence-plein-sud-s2residence-plein-sud-s2residence-plein-sud-s2
Favoriet 
     
     

    v.a. 330

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence Plein Sud S2 in Les Deux Alpes

    De residentie is gelegen bij de ingang van de wijk Vénosc, in het 2 Alpes-resort. Ideaal gelegen in het dorp dicht bij winkels en het centrum van het resort. Deze luxe residentie ligt op 250 meter van de skipistes en skiliften. La Résidence heeft een ideale ligging. La Résidence ligt in het hart van het dorp Les 2 Alpes, op 250 meter van de skipistes. Met zijn 13 nieuw gebouwde appartementen belooft La Résidence u een zeer goed verblijf. Onze appartementen, zeer goed ingericht en ruim, bieden plaats aan maximaal 10 personen.

    Résidence  heet u welkom in het hart van een van de grootste resorts ter wereld. Deze vakantieappartementen in authentieke bergstijl liggen direct bij alle lokale winkels, bars en restaurants. Wat kun je nog meer vragen? Uw vakantiewoning in Les Deux Alpes heeft een eigen parkeerplaats, een lift en een skiruimte. De appartementen zijn geschikt voor maximaal zes personen en variëren in grootte van 13 tot 42 m².

    De vakantieappartementen zijn inclusief:

    Een lounge met een uitklapbare slaapbank en tv
    Een keuken met een magnetron, een keramische kookplaat en een koelkast
    Een badkamer met apart toilet
    En voor een droomvakantie kunt u kiezen voor extra opties: het beddengoedpakket, handdoeken (één badhanddoek en één handdoek per persoon), opgemaakte bedden bij aankomst en schoonmaak aan het einde van uw verblijf. En raad eens? Uw hond mag ook mee: we weten hoe belangrijk ze zijn!

    2-persoons Studio - ST2 - 13m²
    1 woonkamer met een opklapbed (2 personen)
    Badkamer en apart toilet

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas