Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Le Sappey ST4

Les Deux Alpes, Frankrijk

residence-le-sappey-st4residence-le-sappey-st4residence-le-sappey-st4residence-le-sappey-st4residence-le-sappey-st4
Favoriet 
     
     

    v.a. 412

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Résidence Le Sappey ST4 in Les Deux Alpes

    Welkom in je chalet, gelegen in het skioord Doucy, naast Valmorel, waar de sneeuw hoog opgestapeld ligt en het leven mooi is. Geniet van een idyllisch verblijf op de bergtoppen, met uitzicht op de Alpen en de pistes. Zowel in de zomer als in de winter verwelkomt deze residentie het hele gezin voor een volgepakt verblijf in de buitenlucht! Ontdek onze paden met de hondenslee, te paard, op de fiets of met sneeuwschoenen. We hopen dat je ook van kaas houdt, want dit is je kans om je vol te proppen met raclette en tartiflette!

    Een zonnig balkon met uitzicht op de bergtoppen, zo zouden we je Valmorel chalet omschrijven. Ideaal gelegen op 50 meter van de stoeltjeslift van Doucy, met uitzicht over de vallei, verblijf je in een met zorg ingericht appartement of studio, dat perfect past in de omgeving, tussen de natuur en de bergen.

    Tradities en eenvoudig leven, daar staat het skigebied van Valmorel om bekend. Het resort Doucy-Valmorel is als een oase midden in een ijzige woestijn: naast de residentie liggen niet alleen winkels, restaurants, een spa en een bioscoop, maar je vindt er ook de natuur, de verkwikkende berglucht, kilometerslange wandelpaden en raclettekaas. Valmorel, erkend als Familie Plus, is een ideaal skigebied voor gezinnen die hun kleinsten de piste op willen krijgen!

    Studio 4 persoons
    Slaapkamer met tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden of stapelbedden
    Badkamer met ligbad en apart toilet
    Woonkamer met bedbank en onderschuifbed
    Keuken met waterkoker, vaatwasser, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, vriezer, koelkast
    Balkon

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets