Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Chalet Les Violettes met privé-sauna - 10 personen

Les Coches, Frankrijk

chalet-les-violettes-met-prive-sauna-10-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 553

  • Beoordeeld met een 8.1
    (10 reviews)
  • 3 sterren
  • Max. 10 personen
  • Woonoppervlak: 120 m²m2

Bekijk vrije data

Chalet Les Violettes met privé-sauna - 10 personen in Les Coches

Chalet Les Violettes is rustig gelegen in het hogere gedeelte van het dorpje Les Coches, dat centraal gelegen is in de skiregio Paradiski. De locatie van het chalet is ideaal, direct aan de skipiste, die uitkomt bij de stoeltjeslift Plan Bois. Aan het einde van je skidag is het mogelijk om weer terug te skiën tot aan de voordeur! Les Coches maakt deel uit van het skigebied van La Plagne, maar vanuit het dorp heb je tevens een goede verbinding met het tegenover gelegen skigebied van Les Arcs, door middel van de "Vanoise Express". Deze cabinelift ligt ongeveer 1 km van het chalet vandaan. De skibushalte bevindt zich op ca. 300 meter afstand.
Het kleine, gezellige centrum van Les Coches bevindt zich op ca. 2 km afstand van chalet Les Violettes. Je vindt hier o.a. allerlei winkels, barretjes, restaurants en een skischool.
Chalet Les Violettes is in 2018 compleet gerenoveerd. Het chalet is voorzien van diverse moderne faciliteiten zoals een privé-sauna, Wi-Fi en vloerverwarming. Het skimateriaal kun je opbergen in de skiberging met skischoenendroger. Het chalet is met de auto tot ongeveer 300 meter afstand bereikbaar. Hier is een parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren en vervolgens kun je te voet verder naar het chalet. Er kan tegen betaling bagagetransport geregeld worden op de aankomstdag en op de vrijdagavond voor vertrek (op aanvraag).
De chalets Les Gentianes en Les Violettes liggen naast elkaar.

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • aan de piste
  • internet via Wi-Fi
  • sauna (privé)
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-02-2025 t/m 22-02-2025 (7 dagen) 714,- Boek
Van 05-04-2025 t/m 12-04-2025 (7 dagen) 553,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

6 pers.
Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

Les Menuires