Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence les Alcyons - Appart' 4/6 pers

Le Verdon-sur-Mer, Frankrijk

residence-les-alcyons-appart-4-6-persresidence-les-alcyons-appart-4-6-persresidence-les-alcyons-appart-4-6-persresidence-les-alcyons-appart-4-6-persresidence-les-alcyons-appart-4-6-pers
Favoriet 
     
     

    v.a. 507

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence les Alcyons - Appart' 4/6 pers in Le Verdon sur Mer

    Ideaal gelegen op het puntje van de Médoc, tussen de monding van de Gironde en de oceaan, ligt Les Alcyons bij Verdun sur Mer. Deze schitterende bestemming is rijk aan variërende landschappen, zoals moerassen, bossen, stranden en duinen. Kom langs en ontdek dit kleine paradijs op aarde. Fiets of wandel over de vele paden in de omgeving.
    Hier kan je met uitzicht op de natuur heerlijk tot rust komen, of jezelf juist onderdompelen in allerlei activiteiten. In de buurt van Les Alcyons vind je bijvoorbeeld een surf-, duik-, zeil- en fietsverhuur. 
    Voor cultuurliefhebbers zijn er een aantal indrukwekkende vuurtorens, waaronder de bekende Cordouan toren. Vanaf de residentie kan je ook een wijntour door de vele gezellige dorpen en velden nemen. De prachtige blokhutten en ambachtelijke wijnen van Vieux Port aux Huitres zijn ook zeker het bezoeken waard.

    De Les Alcyons residentie ligt op 400m afstand van het dorp, 800m afstand van het Estuaire-strand en 2.5km van de oceaan. In het dorp vind je alle benodigdheden voor een fijn verblijf: wasserette, kranten, slager/catering, apotheek, restaurants, pizzeria en een wijnboer.

    De residentie bestaat uit menig gebouwen van één verdieping rondom een groot verhit buitenbad met kinderbad. Er zijn drie appartement-types: de studio voor twee personen, het 2 kamer appartement voor 6 personen en het 3 kamer appartement voor 8 personen. 

    Buiten in het park van de residentie wordt het volgende aangeboden:
    - Jeux de Boule
    - Speeltuin
    - Beach volleybalveld
    - Gratis omheinde buitenparkeerplaats. 



    De appartementen zijn volledig uitgerust. Er is een keuken met elektrisch fornuis, ijskast, magnetron, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en servies, een woonkamer met dubbele bedbank type BZ, een badkamer, een badkamer met een bad en een aparte WC (behalve in de studios). Er is gratis toegang tot de TV en Wifi. Elk appartement heeft een open balkon of terras met tuinmeubels. 
    Een aantal van de appartementen zijn voor mindervaliden ingericht en hebben een douche in plaats van een bad.

    2/3 kamer huis voor 6 personen (ongeveer 35m²)
    -Dubbele bedbank type BZ in de woonkamer
    -Slaapkamer met een dubbel bed
    - Blokhut met een stapelbed


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône