Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Residence Cap Camargue 2P4

Le Grau-du-Roi, Frankrijk

residence-cap-camargue-2p4residence-cap-camargue-2p4residence-cap-camargue-2p4residence-cap-camargue-2p4residence-cap-camargue-2p4
Favoriet 
     
     

    v.a. 270

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Residence Cap Camargue 2P4 in Le Grau du Roi

    Aan de poort van de Camargue ligt Le Grau du Roi, een kleine vissershaven in de Gard, die is uitgegroeid tot een badplaats met 18 km zandstranden. In de buurt is Port Camargue een beroemde jachthaven, de grootste van Europa. De kades, omgeven door groene zones, zijn aangename plekken om te ontspannen en te wandelen. Eindelijk kunt u de Camargue ontdekken, een prachtig natuurlijk en beschermd gebied, een wild gebied bevolkt door stieren, paarden en flamingo's.

    In de buurt van het strand van Espiguette, de residentie met het label Clef Verte, 3 sterren met moderne lijnen, biedt deze residentie directe toegang tot het meer van Thessaloniki en de jachthaven van Port Camargue.

    De + van de woning
    - Verwarmd buitenzwembad (geopend van half april tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden). Open van 10u tot 19u. Verplichte badkleding dragen: badpak of zwembroek (korte broeken verboden). Zwemmen onder verantwoordelijkheid van ouders.
    - Wellnessruimte: sauna, schoonheidsbehandelingen tegen betaling, fitnessruimte

    2-kamerappartement voor 4 personen:
    -Keuken uitgerust met kleine koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, filterkoffiezetapparaat en waterkoker
    -Woonkamer met tweepersoonsslaapbank + TV
    -Badkamer met douche en WC 1 slaapkamer met tweepersoonsbed (140x190) of 2 eenpersoonsbedden (90x190)
    -Terras of balkon met tuinmeubilair
    -Accommodaties alleen op de begane grond en 1e verdieping

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône