Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Amis de la Plage

Le Bois-Plage-en-Ré, Frankrijk

camping-sandaya-amis-de-la-plage
Favoriet 
 
 

v.a. 234

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Camping Sandaya Amis de la Plage in Le Bois-Plage-en-Re

Camping Amis de la Plage is een familiecamping op een unieke locatie, het Île de Ré. Er is op de camping een zwembad aanwezig met ligstoelen om lekker op de relaxen. Het strand - Le Pas des Bœuf - ligt direct aan de camping. Hier kun je zwemmen, surfen, bodyboarden en natuurlijk onbeperkt zandkastelen bouwen. Voor kinderen vanaf 5 jaar oud is er een animatieprogramma aanwezig. Zo worden er verschillende workshops georganiseerd, van koken tot tuinieren en van wetenschappelijke proefjes tot het ontdekken van de lokale flora en fauna. Naast de animatie zijn er natuurlijk nog meer faciliteiten voor de kinderen, zij kunnen spelen in de speeltuin, tafeltennissen en springen op het springkussen. Dit allemaal terwijl jij even tot rust komt in de yoga klas, of gewoon geniet van een koud drankje op het terras. De keuze laten we aan jou. Of je nou bent wezen zonnebaden, zwemmen, fietsen of wandelen maakt niet uit, je krijgt er trek van. In het restaurant kun je genieten

Camping Amis de la Plage is een familiecamping op een unieke locatie, het Île de Ré. Er is op de camping een zwembad aanwezig met ligstoelen om lekker op de relaxen. Het strand - Le Pas des Bœuf - ligt direct aan de camping. Hier kun je zwemmen, surfen, bodyboarden en natuurlijk onbeperkt zandkastelen bouwen.

Voor kinderen vanaf 5 jaar oud is er een animatieprogramma aanwezig. Zo worden er verschillende workshops georganiseerd, van koken tot tuinieren en van wetenschappelijke proefjes tot het ontdekken van de lokale flora en fauna. Naast de animatie zijn er natuurlijk nog meer faciliteiten voor de kinderen, zij kunnen spelen in de speeltuin, tafeltennissen en springen op het springkussen. Dit allemaal terwijl jij even tot rust komt in de yoga klas, of gewoon geniet van een koud drankje op het terras. De keuze laten we aan jou.

Of je nou bent wezen zonnebaden, zwemmen, fietsen of wandelen maakt niet uit, je krijgt er trek van. In het restaurant kun je genieten van heerlijke gerechten en op de openbare barbecue plaatsen kun je zelf een sterren-diner klaarmaken. Dat is erg gezellig want terwijl je het eten bereidt zul je aanspraak hebben van de andere campinggasten.

Camping Amis de la Plage heeft rechtstreeks toegang tot het strand van Le Pas des Bœufs. Dit strand is het mooiste strand van het Île de Ré en een paradijs voor watersporters. Je kunt hier windsurfen, bodyboarden en er is een mogelijkheid tot surfles.

De camping ligt centraal op het Île de Ré en is een ideaal punt om het eiland te ontdekken. Het is aan te raden om de auto in te ruilen voor de fietsen en op je eigen tempo op pad te gaan. Laat je verbazen door de schoonheid van de zoutpannen, bossen en stranden.

Op de fiets kun je vanaf camping eenvoudig een groot deel van het eiland ontdekken. In de naastgelegen badplaats Bois Plage vind je de grootste markt van Ré en in Loix kun je de zoutpannen bezoeken. Het Île de Ré wordt weleens het 'witte eiland' genoemd, dat heeft onder andere te maken met deze zoutpannen.

De dichtstbijzijnde stad op het vaste land is La Rochelle. In deze kustplaats komen toeristen graag, je hebt er winkels, restaurant en grote terrassen. Als je hier bent, vergeet dan niet om even naar de oude haven te gaan. Deze kun je niet missen want de grote torens springen direct in het oog.

Ondanks dat camping Amis de la Plage op een eiland ligt, hoef je je niet druk te maken over een overtocht met de ferry. Er is namelijk een brug die het vaste land en het eiland met elkaar verbinden.

- Strand: 50m
- Le Bois-Plage-en-Ré: 1 km
- Loix: 11 km
- La Rochelle: 24 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte accommodatie toegestaan
Afstand vanaf Utrecht: 960 km

- In het zwembad zijn alleen aansluitende zwemslips, zwemboxers, badpakken en bikini's toegestaan
- Huisdieren zijn niet toegestaan in de Premium accommodaties

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Faciliteiten

Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets