Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Lotus Blanc 3p6 SS

Le Barcarès, Frankrijk

le-lotus-blanc-3p6-ssle-lotus-blanc-3p6-ssle-lotus-blanc-3p6-ssle-lotus-blanc-3p6-ssle-lotus-blanc-3p6-ss
Favoriet 
     
     

    v.a. 374

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Lotus Blanc 3p6 SS in Le Barcares

    Op slechts 5 km van het centrum van Port Barcarès en het beroemde schip "Le Lydia" en "L'Allée des Arts", heeft het hotel een prachtige locatie in de badplaats Languedoc.
    De residentie heeft directe toegang tot Grande Plage, waar u kunt genieten van het 8 km witte zand dat dit deel van de kust siert en van de aangename omgeving van dit resort, genesteld tussen dennenbossen, wandelpaden of fietspaden.

    Tot uw dienst:
    - Verwarmd buitenzwembad met kinderbad geopend van half april tot eind september
    - Welzijnsvoorzieningen met hamam (tegen betaling): overdekt zwembad, verwarmd zwembad met waterstralen en jacuzzi, sauna, massagehutten en schoonheidsbehandelingen op afspraak (kapper, manicure, masseuse, osteopaat, schoonheidsspecialiste)
    - Gratis parkeerplaats buiten
    - Wasserij (tegen betaling)
    - gratis wifi

    Op slechts 5 km van het centrum van Port Barcares ligt deze residentie op een prachtige locatie in deze populaire badplaats in de Languedoc met directe toegang tot het prachtige strand Grande Plage. Deze residentie heeft een moderne en eigentijdse architectuur, met balkons in de vorm van golven. De residentie biedt accommodatie variërend van studio's voor 2 personen (22m²) tot appartementen met 2 slaapkamers, uitgerust voor 6-7 personen (51m²). De interieurs zijn ruim, comfortabel en modern en hebben allemaal tv en gratis WiFi.

    3-kamerappartement voor 6 personen - zeezijde (ca. 39 tot 46 m²)
    Woonkamer met 2 bedden
    Ingerichte kitchenette (koelkast, combimagnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, capsule koffiezetapparaat)
    2 slaapkamers met elk 2 bedden
    1 ventilator
    Doucheruimte, aparte WC (behalve appartement voor mensen met beperkte mobiliteit)

    * Er is een beperkt aantal eenheden dat rolstoeltoegankelijk is en/of aanpassingen in het huis heeft voor mindervaliden. Neem contact met ons op voor informatie over de aanwezige aanpassingen om te zien of deze voldoen aan jouw wensen. Je kunt deze voorkeur op aanvraag boeken op basis van beschikbaarheid.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires