Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Lotus Blanc 3p6/7 CSS

Le Barcarès, Frankrijk

le-lotus-blanc-3p6-7-cssle-lotus-blanc-3p6-7-cssle-lotus-blanc-3p6-7-cssle-lotus-blanc-3p6-7-cssle-lotus-blanc-3p6-7-css
Favoriet 
     
     

    v.a. 406

    • Max. 7 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Le Lotus Blanc 3p6/7 CSS in Le Barcares

    Op slechts 5 km van het centrum van Port Barcarès en het beroemde schip "Le Lydia" en "L'Allée des Arts", heeft het hotel een prachtige locatie in de badplaats Languedoc.
    De residentie heeft directe toegang tot Grande Plage, waar u kunt genieten van het 8 km witte zand dat dit deel van de kust siert en van de aangename omgeving van dit resort, genesteld tussen dennenbossen, wandelpaden of fietspaden.

    Tot uw dienst:
    - Verwarmd buitenzwembad met kinderbad geopend van half april tot eind september
    - Welzijnsvoorzieningen met hamam (tegen betaling): overdekt zwembad, verwarmd zwembad met waterstralen en jacuzzi, sauna, massagehutten en schoonheidsbehandelingen op afspraak (kapper, manicure, masseuse, osteopaat, schoonheidsspecialiste)
    - Gratis parkeerplaats buiten
    - Wasserij (tegen betaling)
    - gratis wifi

    Het Residence  beschikt over een moderne en eigentijdse architectuur met een balkon in de vorm van zachte golven. De residentie biedt vakantiehuizen in Port Barcares, variërend van studio's voor 2 personen (22m²) tot 3-kamer appartementen, uitgerust voor 6-7 personen (51m²). Buiten hebben u grote, gedeeltelijk overdekte terrassen die u een prachtige buitenruimte bieden.

    3-kamer appartement voor 6/7 personen "Comfort" (ca. 51m²) aan de zee: 2-kamer appartement voor 4/5 personen aangrenzende studio voor 2 personen

    Kamerindeling
    2-kamer appartement voor 4/5 personen:
    Woonkamer met slaapplaatsen voor 2 personen
    Slaapkamer met slaapplaatsen voor 2 personen
    1 eenpersoons opklapbed
    Uitgeruste kitchenette (koelkast, keramische kookplaat, magnetron / grill, afwasmachine)
    Doucheruimte met toilet

    Studio voor 2 personen (ca. 22m²):
    Woonkamer met slaapplaatsen voor 2 personen
    Uitgeruste kitchenette (koelkast, keramische kookplaat, magnetron / oven)
    Doucheruimte met toilet

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires