Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Demeures Torrellanes M2P4

Latour-Bas-Elne, Frankrijk

les-demeures-torrellanes-m2p4les-demeures-torrellanes-m2p4les-demeures-torrellanes-m2p4les-demeures-torrellanes-m2p4les-demeures-torrellanes-m2p4
Favoriet 
     
     

    v.a. 245

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Les Demeures Torrellanes M2P4 in Latour Bas Elne

    Deze residentie ligt in Latour-Bas-Elne, een klein stadje op 4 km van Saint-Cyprien. Ver weg van de drukte van de badplaats, is deze stad ideaal om uit te rusten en te genieten van de charmes van Catalonië.

    Ga naar het zuiden voor een muy caliente-vakantie in ons vakantiehuis in Saint-Cyprien, in de Pyrénées-Orientales. Op slechts 4 kilometer van Saint-Cyprien-Plage biedt ons huis u het plezier van ontspannen in de zon op een zeer populaire bestemming. Op het programma: strand, zwemmen, cultuur, tapas en wandelingen in het mariene natuurpark van de Golf van Lion om te brullen van plezier!


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz