Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Rochelle Domaine du Chateau 2P4

Lagord, Frankrijk

la-rochelle-domaine-du-chateau-2p4la-rochelle-domaine-du-chateau-2p4la-rochelle-domaine-du-chateau-2p4la-rochelle-domaine-du-chateau-2p4la-rochelle-domaine-du-chateau-2p4
Favoriet 
     
     

    v.a. 404

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    La Rochelle Domaine du Chateau 2P4 in Lagord

    De toeristische residentie heet u welkom in de duizend jaar oude maritieme stad La Rochelle. La Rochelle zal u verleiden met zijn verschillende havens en zijn vele geheime straten met arcades die de charme van de stad maken. Of u nu een vakantie wilt die synoniem staat voor ontspanning of sport, u vindt vast en zeker een activiteit voor u! Kies onze residentie en verblijf in aangename studio's van 25 m² of in 2- en 3-kamerappartementen met een moderne inrichting. Alle vakantieverblijven zijn voorzien van airconditioning met terras of balkon! Wij heten u welkom aan de poorten van een bosrijk park van 12 hectare op slechts 3,5 km van het historische centrum van La Rochelle en op minder dan 2,5 km van de brug Île de Ré.

    Al onze appartementen zijn volledig uitgerust, zodat aan al uw wensen wordt voldaan. Je hebt het volgende:

    Een woonkamer met een 2-persoonsslaapbank;
    Een ingerichte keuken die uitkomt in de woonkamer, met: kookplaten, koelkast, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, vaatwasser;
    Een tv voor dagen of avonden binnen cocoonen;
    Een badkamer met geïntegreerd bad en toilet;
    Een terras of balkon om van het uitzicht te genieten.

    Een slaapkamer appartement met airco heeft een woonkamer met een tweepersoonsbed, een kitchenette met magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser
    Slaapkamer met een tweepersoonsbed, een bad, balkon of terras, airco, wifi, tv

    Airconditioning is defect

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires