Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Odalys Mendi Alde

La Clusaz, Frankrijk

odalys-mendi-aldeodalys-mendi-aldeodalys-mendi-aldeodalys-mendi-aldeodalys-mendi-alde
Favoriet 
 
 

v.a. 447

  • Beoordeeld met een 7.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Odalys Mendi Alde in La Clusaz

8-daagse Autovakantie naar Odalys Mendi Alde in Franse Alpen

Midden in het hart van het prachtige natuurgebied Haute Savoie vind je de appartementen van Odalys Mendi Alde. Vanuit het traditionele chalet vormige gebouw open jij 's ochtends de gordijnen, waar je een prachtig uitzicht hebt. Het wintersportgevoel kan haast niet ontbreken. Zeker als je binnen 5 minuutjes lopen al midden in het skiresort staat van La Clusaz. Pak direct de lift, want boven op de bergen liggen de besneeuwde pistes voor je klaar!

Faciliteiten

  • Huisdieren toegestaan
Prijzen en beschikbaarheid

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas