Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Les Appartements de Fontenelles 5pD8p

L Aiguillon sur Vie, Frankrijk

les-appartements-de-fontenelles-5pd8ples-appartements-de-fontenelles-5pd8ples-appartements-de-fontenelles-5pd8ples-appartements-de-fontenelles-5pd8ples-appartements-de-fontenelles-5pd8p
Favoriet 
     
     

    v.a. 716

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Les Appartements de Fontenelles 5pD8p in L Aiguillon sur Vie

    Het Domaine des Fontenelles ligt aan de rand van een schitterende 18-holes golfbaan. In deze residentie met elegante architectuur staan de appartementen voor comfort en levenskwaliteit. U heeft toegang tot het zwembad en profiteert van voordelige tarieven op de Golf de Fontenelles. Voor een 100% sportieve vakantie vindt u direct naast de residentie tennisbanen, een manege en talrijke fietspaden. De Residence ligt op 9 km van het strand en op 8 km van de vissershaven. Er is een restaurant en een pub op het terrein. Onze dierenvrienden zijn niet toegestaan in deze residentie.

    Alle appartementen hebben een keuken of kitchenette, zodat u uw maaltijden kunt bereiden wanneer u maar wilt. Ingericht met een eethoek in de keuken of in de woonkamer, is uw accommodatie zeer aangenaam, met tuinmeubelen op het balkon als u buiten wilt eten. Er is een gratis petanquebaan beschikbaar. WIFI alleen bij receptie.

    Appartement van 110m² Luxe appartement met een groot balkon met uitzicht op het zwembad (momenteel in renovatie) en de golfbaan. Samengesteld uit een slaapbank of bank voor 2 personen, ingerichte keuken (kookplaten, koelkast, vaatwasser, elektrische oven, filter afzuigkap). Er zijn 4 slaapkamers met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, 2 doucheruimtes en 2 aparte toiletten. Op dit appartement wordt tevens televisie aangeboden.

    Let op: de foto's zijn alleen ter informatieve doeleinden.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen