Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

R-Club Les Villas Bel Godère 3p6/8p Mezz

Ile Rousse, Frankrijk

r-club-les-villas-bel-godere-3p6-8p-mezzr-club-les-villas-bel-godere-3p6-8p-mezzr-club-les-villas-bel-godere-3p6-8p-mezzr-club-les-villas-bel-godere-3p6-8p-mezzr-club-les-villas-bel-godere-3p6-8p-mezz
Favoriet 
     
     

    v.a. 491

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    R-Club Les Villas Bel Godère 3p6/8p Mezz in Ile Rousse

    De residentie Les Villas de Bel Godère is gelegen in een tuin van 4 hectare met dichte mediterrane vegetatie, in de regio Balagne, tussen Ile Rousse (15 minuten rijden) en St Florent, 5 minuten van de golfbaan Réginu en op slechts 800 meter van het strand (met de weg naar het kruispunt). Het ligt dicht bij het dorp Belgodère . Deze vakantieverhuur in Corsica bestaat uit kleine huizen, samengroepeerd in clusters van 2 tot 6.

    De woning is omheind en voorzien van een automatisch hek met code.
    De kleine huizen zijn gegroepeerd in clusters van 2 tot 6.
    De appartementen, meestal duplex, van het tweekamerappartement voor 4 personen tot het 3-kamer mezzanine-appartement voor 6/8 personen zijn voorzien van airconditioning en uitgerust met een kitchenette (keramische kookplaat, magnetron / grill, vaatwasser), badkamer of douche met toilet.

    Vier tweekamerappartementen voor 4 pers en vier driekamerappartementen voor 4/6 pers zijn uitgerust voor personen met beperkte mobiliteit (Italiaanse douche, met toilet in dezelfde kamer, voor tweekamerappartementen, badkamer met Italiaanse stijl douche plus bad en apart toilet voor appartementen met 3 kamers)

    3 kamers mezzanine 6/8 personen (ongeveer 67 m²)
    Woonkamer met uitklapbare zitbanken (2 X 80)
    Slaapkamer met 1 tweepersoonsbed (140)
    Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (2 x 90)
    Mezzanine met een tweepersoonsbed (140)
    Uitgeruste kitchenette (keramische kookplaat, magnetron / grill, vaatwasser)
    Badkamer, apart toilet
    terras



    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas