Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gujan Mestras 3p6 Les Greens du Bassin

Gujan-Mestras, Frankrijk

gujan-mestras-3p6-les-greens-du-bassingujan-mestras-3p6-les-greens-du-bassingujan-mestras-3p6-les-greens-du-bassingujan-mestras-3p6-les-greens-du-bassingujan-mestras-3p6-les-greens-du-bassin
Favoriet 
     
     

    v.a. 375

    • Max. 6 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Gujan Mestras 3p6 Les Greens du Bassin in Gujan Mestras

    Welkom in Arcachon Bay! Ervaar dit charmante resort genesteld tussen de oceaan en de weelderige natuurlijke landschappen van de regio. Verblijf in onze mooie residentie, gelegen op slechts 5 km van de haven en het strand van La Hume, en dicht bij het clubhuis. In het departement Gironde zul je betoverd worden door de adembenemende stranden, schilderachtige bossen, pittoreske eilanden en de ontzagwekkende Dune du Pyla-een zicht dat je nooit zult vergeten.

    Met zijn ongerepte stranden, prachtig uitzicht op de oceaan, eilanden vol vogels en bospaden, laat deze residentie de uitzonderlijke schoonheid van de natuurlijke omgeving zien. De schilderachtige lokale havens en een scala aan activiteiten in de nabijgelegen steden en dorpen bieden eindeloos plezier voor je vakantie in de Aquitaine regio van Frankrijk.

    Dit 3-kamerappartement is geschikt voor maximaal 6 personen en beslaat 40 m². Het is ruim, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien.
    • Het appartement bestaat uit een woonkamer met eethoek, tv en tweepersoonsslaapbank, een kitchenette met elektrische kookplaten, koelkast, magnetron en vaatwasser, een slaapkamer met tweepersoonsbed, een tweede slaapkamer met een stapelbed, een badkamer met apart toilet en een balkon of terras met tuinmeubilair.
    • De appartementen liggen verspreid over 4 kleine gebouwen, elk met 2 tot 3 verdiepingen, rond het zwembad.
    • Sommige units zijn rolstoeltoegankelijk of hebben aanpassingen voor mindervalide gasten. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en specifieke aanpassingen te bevestigen.
    • Opmerking: Het interieur kan afwijken van de bijgeleverde foto's.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône