Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Sud Océan 2P3V

Guidel Plages, Frankrijk

residence-sud-ocean-2p3vresidence-sud-ocean-2p3vresidence-sud-ocean-2p3vresidence-sud-ocean-2p3vresidence-sud-ocean-2p3v
Favoriet 
     
     

    v.a. 247

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence Sud Océan 2P3V in Guidel Plages

    Welkom bij je vakantiewoning in de buurt van Lorient, ideaal gelegen op een steenworp afstand van het strand. Genesteld in het hart van Bretagne, biedt deze residentie de perfecte mix van zee en platteland, waardoor het een toevluchtsoord is voor natuurliefhebbers.

    Je appartement is ontworpen om aan te voelen als thuis, en biedt plaats aan 3 tot 6 personen, afhankelijk van het door jou gekozen huurtype. Elk appartement van Residence Sud Ocean beschikt over een kitchenette met keramische kookplaten, een magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een elektrisch koffiezetapparaat en een broodrooster. Ontspan in de woonkamer met een flatscreentelevisie en geniet van de extra luxe van een privéterras, waarvan sommige een prachtig uitzicht op zee bieden.

    Stel je voor dat je tot rust komt op het terras met een kopje koffie in de hand na een dag vol ontdekkingen. Tegen een kleine toeslag zijn je harige vrienden ook welkom. De residentie biedt ook de mogelijkheid om een kinderbedje en kinderstoel te reserveren voor je kleintjes, en er is gratis parkeergelegenheid, afhankelijk van beschikbaarheid.

    Maak je verblijf nog aangenamer met het sereniteitspakket, dat handdoeken, lakens en de eindschoonmaak omvat (met uitzondering van de keuken), zodat je alleen nog maar hoeft uit te pakken en aan je vakantie kunt beginnen.

    Is dat geen geweldige manier om je vakantie te beginnen?

    Appartement 2 slaapkamers 3 personen - Uitzicht op zee - 27 meter

    • Keuken: Met keramische kookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, vaatwasser, koffiezetapparaat en broodrooster.
    • Woonkamer: Beschikt over een slaapbank en een flatscreentelevisie.
    • Slaapkamer boven: Bevat een tweepersoonsbed (140x190 cm).
    • Badkamer: Uitgerust met een douche en geïntegreerd toilet.
    • Terras: Ingericht met tuinmeubilair en een parasol.

    Deze duplex accommodatie biedt een prachtig uitzicht op zee.

    Houd er rekening mee dat de foto's van het interieur van de accommodatie alleen ter illustratie dienen.


    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen