Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence L'oustal des Mers 4p8p

Gruissan, Frankrijk

residence-loustal-des-mers-4p8presidence-loustal-des-mers-4p8presidence-loustal-des-mers-4p8presidence-loustal-des-mers-4p8presidence-loustal-des-mers-4p8p
Favoriet 
     
     

    v.a. 797

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Résidence L'oustal des Mers 4p8p in Gruissan

    Het is een appartementencomplex in mediterane stijl op slechts 200 meter van het strand van Ayguades. Het complex bestaat uit 47 appartementen met airconditioning en is gebouwd in de vorm van een bastide. Alle appartementen komen uit op een voetpaadje temidden van weelderige begroeiing, elk appartement heeft een afgescheiden en begroeid terras. Midden in het complex vindt u een mooi zwembad voor menig uurtje waterplezier. Het zwembad is open van 1 april tot 31 oktober met 22 graden warm water . Ook is er een wasserette op het complex. U kunt één auto gratis parkeren per locatie. Op loopafstand van het complex vindt u een restaurant, bar, pizzeria, kleine supermarkt en een fietsverhuurbedrijf.

    Dit appartement heeft een oppervlakte van 60m2 en is geschikt voor 8 personen. De begane grond is ingericht met een slaapkamer met tweepersoonsbed, een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank, een badkamer met een douche en aparte toilet. Boven is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, twee slaapplaatsen een met eenpersoonsbed en een met eenpersoonsbed. Er is een badkamer met douche en toilet. De goedingerichte keuken is voorzien van een afwasmachine, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat en elektische kookplaten. Er staat een Franse televisie met buitenlandse zenders. In het appartement zijn kussens en dekens aanwezig. Bedlinnen kunt u meebrengen of huren op locatie. Alle appartementen hebben airconditioning en veel privacy dankzij de omheinde prive terrassen. Er staat tuinmeubilair op uw terras.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz