Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Greoux les Bains 2p4 Licorne

Gréoux-les-Bains, Frankrijk

greoux-les-bains-2p4-licornegreoux-les-bains-2p4-licornegreoux-les-bains-2p4-licornegreoux-les-bains-2p4-licornegreoux-les-bains-2p4-licorne
Favoriet 
     
     

    v.a. 376

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Greoux les Bains 2p4 Licorne in Greoux les Bains

    Gelegen tussen Luberon en Verdon, de blauwe meren en de paarse lavendelvelden, nodigt Greoux les Bains u uit om de voordelen van het thermale water te delen.
    Greoux les Bains is een klein resort in de Haute Provence dat bekend staat om zijn klimaat en water dat al sinds de oudheid wordt erkend.
    Gelegen nabij de oevers van de Verdon, zal Greoux u betoveren met de vele wandelingen in de buurt. U zult enkele afleveringen van zijn geschiedenis ontdekken via de overblijfselen uit de Middeleeuwen.
    Gelegen op 500 m van het dorp en op 800 m van de thermale baden, bestaat de residentie uit drie groepen kleine gebouwen, waarvan er twee zijn uitgerust met een lift.
    Uw residentie biedt u de mogelijkheid voor vele sportieve en recreatieve activiteiten, zoals wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden, golfen.
    Het water van de thermale baden (geopend van maart tot december) behandelt reuma en ademhalingsproblemen.

    Dit 2-kamer appartement is geschikt voor 4 personen en heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Het beschikt over een woonkamer met een slaapbank bed (voor 2 personen), een slaapkamer met een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden, evenals een ingerichte kitchenette (koelkast boven, keramische kookplaten, magnetron, oven, afwasmachine).
    Er is een badkamer of een doucheruimte met toilet. De accommodatie beschikt ook over een terras.
    Enkele appartementen van dit type zijn geschikt voor personen met beperkte mobiliteit (kamer en badkamer met douche voor rolstoelgebruikers), maar u bent gevraagd om van tevoren naar de beschikbaarheid te vragen.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.
    Van deze woning zijn een beperkt aantal units aanwezig die rolstoeltoegankelijk zijn en/of aanpassingen hebben voor minder validen. Neemt u contact met ons op voor de exacte aanpassingen en of deze aansluiten bij uw behoeften. U kunt deze voorkeur op aanvraag reserveren op basis van beschikbaarheid.

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen

    4 pers.
    Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

    Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

    Avoriaz