Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Standard Presqu'Ile 3p

Deauville, Frankrijk

appartement-standard-presquile-3pappartement-standard-presquile-3pappartement-standard-presquile-3pappartement-standard-presquile-3pappartement-standard-presquile-3p
Favoriet 
     
     

    v.a. 865

    • Max. 3 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Appartement Standard Presqu'Ile 3p in Deauville

    De residentie ligt halverwege tussen Deauville en Trouville, op slechts 300 meter van het treinstation. Het is ideaal gelegen om te genieten van zowel het land als de zee, en om optimaal te genieten van alles wat deze badplaats te bieden heeft: het is slechts een paar minuten lopen naar de stadscentra van Deauville en Trouville, en 15 minuten lopen naar de strand. De residentie is een charmant voorbeeld van de Normandische cottage-architectuur van Deauville en is van binnen smaakvol ingericht. De ruime en functionele appartementen liggen verspreid over de tuinen en het zwembad en hebben allemaal een terras of een balkon met een schilderachtig uitzicht. De residentie heeft een binnenzwembad en een buitenzwembad dat het hele jaar door verwarmd wordt. Deep Nature®-spa (tegen betaling), met gratis toegang tot de sauna en hamam (direct reserveren bij de spa vereist). Het heeft ook kinderspeelplaatsen binnen en buiten en een ontbijtruimte met een terras

    1 woonkamer, 1 slaapkamer, 1 keukenhoek, 1 doucheruimte en 1 wc.
    1 eenpersoonsslaapbank
    1 douche en 1 wc
    1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed
    Keukenhoek die aan de woonkamer grenst.

    Faciliteiten

    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets

    6 pers.
    Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

    Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

    La Chapelle-aux-Filtzméen