Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Morgat 2p D4

Crozon, Frankrijk

morgat-2p-d4morgat-2p-d4morgat-2p-d4morgat-2p-d4morgat-2p-d4
Favoriet 
     
     

    v.a. 272

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Morgat 2p D4 in Crozon

    Uw vakantiebestemming ligt op 700 meter afstand van het strand en het centrum. De residentie bestaat uit 95 huizen verdeeld in kleine blokken. Paden verbinden de diensten en recreatieve gebieden van de accommodatie met elkaar, speciaal voor de wandelaars. U vindt de parkeerplaatsen bij de ingang van de residentie. De vakantieaccommodaties zijn verdeeld in eilanden. Het huis, duplex, van twee kamers voor vier personen tot vier kamers voor acht personen, zijn volledig ingericht, keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron, afwasmachine, badkamer, aparte toilet en een gratis televisie.



    2 duplexkamers voor 4 personen (ca. 33 m²)
    Woonkamer met uittrekbare slaapbank voor 2 personen - bed 2 x 80 cm x 190 cm
    Ingerichte kitchenette (2-pits keramische kookplaat, magnetron, vaatwasser voor 12 couverts, waterkoker, elektrisch koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak onder het aanrecht)
    Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden op halfopen mezzanine (bed 2 x 90 cm x 190 cm boven)
    Badkamer, aparte WC meestal op de begane grond
    Privé-terras met tuinmeubilair

    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

    Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

    Gigny-sur-Saône