Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartement Les Soldanelles nr. 29 - 8 personen

Châtel, Frankrijk

appartement-les-soldanelles-nr-29-8-personen
Favoriet 
 
 

v.a. 459

  • 3 sterren
  • Max. 8 personen
  • Woonoppervlak: 103 m²m2

Bekijk vrije data

Appartement Les Soldanelles nr. 29 - 8 personen in Châtel

De appartementen Les Soldanelles in Châtel hebben een gunstige ligging in het dorp. Het centrum ligt op ongeveer 250 meter loopafstand, echter bevinden zich in de directe omgeving van de appartementen al enkele winkels en restaurantjes. De Super-Châtel cabinelift (ca. 500 meter) brengt je vanuit het centrum het Super-Châtel skigebied in. Vanuit dit gebied heb je aansluiting op de pistes van het Zwitserse gedeelte van Les Portes du Soleil én op het Linga/Pré-la-Joux skigebied, waar je de skilift kunt nemen richting Avoriaz. De Linga cabinelift en Pré-la-Joux stoeltjeslift zijn ook makkelijk te bereiken met de skibus (rijdt ca. elk kwartier), die op ca. 100 meter afstand van de appartementen vertrekt.
In Châtel hangt een echte wintersportsfeer! Dit authentieke dorp bestaat veelal uit chalets en telt vele leuke barretjes, pubs en restaurants voor een gezellige après-ski. Ook voor de niet-skiër is er van alles te doen in en rondom het dorp. Zo heeft het dorp o.a. sledepistes, een overdekt zwembad met wellnesscentrum en uitgebreide langlauf- en wandelmogelijkheden. Ook voorzieningen als skischolen, sportwinkels en kinderopvang zijn te vinden in Châtel.
Deze sfeervolle appartementen zijn gebouwd in 2016. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon en Wi-Fi en in de gezamenlijke skiberging is er voor alle appartementen een skikluisje met skischoenendroger.

Faciliteiten

  • Internet (WiFi)
  • internet via Wi-Fi
  • wasmachine
Prijzen en beschikbaarheid
Beschikbaarheid Prijs
Van 21-12-2024 t/m 28-12-2024 (7 dagen) 834,- Boek
Van 04-01-2025 t/m 11-01-2025 (7 dagen) 530,- Boek
Van 25-01-2025 t/m 01-02-2025 (7 dagen) 600,- Boek
Van 01-02-2025 t/m 08-02-2025 (7 dagen) 670,- Boek
Van 08-02-2025 t/m 15-02-2025 (7 dagen) 881,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

5 pers.
Château de L'Epervière | Villatent Wood | 5 pers.

Unieke kasteelcamping dichtbij wijngaarden en pittoreske dorpjes.VILLATENTEN OP CHÂTEAU DE L’EPERVIÈREnOp Camping Château de l’Epervière staan acht  die volledig ingericht zijn voor maximaal vijf personen. De tenten staan op mooie, ruime pl..

Gigny-sur-Saône

6 pers.
Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

Les Abrets