Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ile d'Oleron 4p8 Amareyeurs

Chateau d Oleron, Frankrijk

ile-doleron-4p8-amareyeursile-doleron-4p8-amareyeursile-doleron-4p8-amareyeursile-doleron-4p8-amareyeursile-doleron-4p8-amareyeurs
Favoriet 
     
     

    v.a. 577

    • Max. 8 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Ile d'Oleron 4p8 Amareyeurs in Chateau d Oleron

    De residentie in het zuidwestelijke deel van het eiland in Château d'Oléron op slechts 100 meter van de zee en op 400 meter van de dichtstbijzijnde winkels. De prachtige stranden van Grand Village en Saint Trojan liggen op 4 tot 8 km afstand. De residentie bestaat uit twee halfvrijstaande huizen en lijkt op de traditionele vissershuizen in de regio. De appartementen van een studio voor twee personen tot een appartement met vier kamers voor acht personen, zijn volledig uitgerust met een keukenhoek met keramische kookplaten, koelkast, magnetron, vaatwasser, doucheruimte met toilet, tegen betaling televisie, een kleine tuin.



    Dit appartement met vier kamers is geschikt voor acht personen en heeft een oppervlakte van 64 m2. Er is een woonkamer met een tweepersoonsslaapbank of uitschuifbed en twee slaapkamers, de eerste met een tweepersoonsbed, de tweede met twee eenpersoonsbedden, er is een mezzanine met een twee eenpersoonsbedden. U vindt er een compleet ingerichte keukenhoek met keramische kookplaten, magnetron, koelkast, afwasmachine, twee douches en een aparte toilet. Bedlinnen is aanwezig, tegen een extra vergoeding kunt u een televisie, babypakket, kinderopvang, voor informatie kunt u naar de receptie gaan, een handdoekenset, eindschoonmaak. Extra diensten betaalt u ter plaatse bij aankomst.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.


    Faciliteiten

    • Op vakantiepark gelegen
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas

    6 pers.
    Le Coin Tranquille | Villatent Nomad | 6 pers.

    Luxe safaritent - 6 personen - Franse AlpenOp Camping Le Coin Tranquille staan zes  tenten en zes  tenten. Vier Villatenten met eigen sanitair staan op een gezellig veldje bij elkaar en de andere twee staan op een veldje ernaast naast elkaar. De ..

    Les Abrets