Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Château des Reynats

Chancelade, Frankrijk

chateau-des-reynatschateau-des-reynatschateau-des-reynatschateau-des-reynatschateau-des-reynats
Favoriet 
     
     

    v.a. 310

    Bekijk vrije data

    Château des Reynats in Chancelade

    4-daagse Autovakantie naar Atlantische Kust Aquitaine bij Château des Reynats

    Na aankomst bij het hotel valt je mond open … wat een prachtig kasteel. De kamers zijn klassiek en comfortabel ingericht. In de ochtend staat een koninklijk ontbijt op je te wachten. En dit is nog maar het begin van je dag … Plons in het buiten- of binnenzwembad. Of rijd naar Périgueux en ontdek de Romeinse geschiedenis. Terug in het hotel schuif je aan voor een heerlijk diner. Het restaurant is al een hele beleving op zich. En als kers op de taart laat je je verwennen in de spa. Geniet van een massage of duik het stoombad in. Golfers opgelet: ook hier sla je je hole-in-one. De golfbaan is slechts 800 meter verwijderd.

    Faciliteiten

    • Zwembad
    • Zwembad
    • Restaurant
    • Bar
    • Huisdieren toegestaan,
    Prijzen en beschikbaarheid

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas